Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elviselni azt a tudatod, hogy életed első szerelme megcsalt?
Először is köszön azoknak, aki segítőkész, nem támadó választ adtak!
A többieknek: igen, biztosan azért csalt meg, mert egy internetes oldalon egy troll válaszára angol nyelven reagáltam. Nagyon valószínű.
Aki meg azt írta, hogy „egyiket sem tudtam megtartani”: az esetek többségében én szakítottam, mert érzelmileg üresek voltak a kapcsolatok. Természetesen magadból indulsz ki, és ezért feltételezted rögtön azt, hogy engem hagytak el.
Nem, nem lógok a 9gag-en. Sokáig éltem Észak-Amerikában, és számomra az internet nyelve a legutóbbi időkig az angol volt. Mielőtt valaki megkérdezi: a Yahoo hasonló oldalán is feltettem az esettel kapcsolatban egy kérdést. Másrészt meg a magyar fiatalok, akik a trollkodás mezejére léptek szinte csak az angol „beszólásokat” értik.
Az első olyan szerelmem, ami viszonzott is volt (tehát jártunk) megpróbált heteroszexuális lenni.
Nem ment neki.
Egy pasiért hagyott el.
Na az iszonyúan fájt, sok idő, és mégtöbb rossz kapcsolat kellett, mire feldolgoztam, hogy az első igazi kapcsolatom egy hazugság volt.
Viszont megértettem az ő oldalát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!