Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan lehet elviselni azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elviselni azt a tudatod, hogy életed első szerelme megcsalt?

Figyelt kérdés
2015. dec. 17. 23:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Először is köszön azoknak, aki segítőkész, nem támadó választ adtak!

A többieknek: igen, biztosan azért csalt meg, mert egy internetes oldalon egy troll válaszára angol nyelven reagáltam. Nagyon valószínű.

Aki meg azt írta, hogy „egyiket sem tudtam megtartani”: az esetek többségében én szakítottam, mert érzelmileg üresek voltak a kapcsolatok. Természetesen magadból indulsz ki, és ezért feltételezted rögtön azt, hogy engem hagytak el.

Nem, nem lógok a 9gag-en. Sokáig éltem Észak-Amerikában, és számomra az internet nyelve a legutóbbi időkig az angol volt. Mielőtt valaki megkérdezi: a Yahoo hasonló oldalán is feltettem az esettel kapcsolatban egy kérdést. Másrészt meg a magyar fiatalok, akik a trollkodás mezejére léptek szinte csak az angol „beszólásokat” értik.

2015. dec. 18. 11:19
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
Nyelvi sznobizmus, szépítheted bárhogy. Szimpla igénytelenség.
2015. dec. 18. 11:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Persze a srácot baxogassátok mert visszaszólt egy köcsög kommentre... Tudom ,h az első szerelem nem múlik el soha és meghatározó én éppen ezért nem kutatgattam szakítás után ,h miket csinált és minél előbb lezártam. Ha valahogy kiderült akkor örülj neki, hogy már vége és tanultál belőle! Fogd fel úgy, hogy nem életed első komoly kapcsolata volt mert az nem ilyen. Keress egy olyan lányt akiben megbízhatsz teljesen, akkor jó a kapcsolat ha látod rajta ,h oda meg vissza van érted, ez persze baromi ritka de pont ez benne a jó!
2015. dec. 18. 15:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem kell vele foglalkozni. A tudat? Azt te irányítsd, ne ő téged. Sok lány van a világon, és találsz majd jobbat. Mióta világ a világ, az első szerelem ritkán marad meg, igaz, akkor örök időkre szól, ilyenek vannak. De ez a kivétel. Attól még szép emlék marad, mint nálam is, de csak ha így állsz hozzá.
2015. dec. 18. 16:04
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Az első olyan szerelmem, ami viszonzott is volt (tehát jártunk) megpróbált heteroszexuális lenni.

Nem ment neki.

Egy pasiért hagyott el.

Na az iszonyúan fájt, sok idő, és mégtöbb rossz kapcsolat kellett, mire feldolgoztam, hogy az első igazi kapcsolatom egy hazugság volt.

Viszont megértettem az ő oldalát is.

2015. dec. 18. 18:02
 16/16 anonim ***** válasza:
fiatal lányt akár milyen ügyesen is cuccolod, hajtja a kiváncsiság más milyen, lehet hogy rosszabb mint te! Ismerkedj, nekem volt egyszer egy nagy megzuhanásom a nagy szerelem után, majd 2év mulva egy másik lány melett arra gondoltam ha az elsö nem hagy el sose leszek ilyen boldog mint abban a pillanatban.
2015. dec. 27. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!