Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit szólnátok hozzá, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá, ha a feleségetek táskájában találnátok egy gumióvszert?

Figyelt kérdés
2017. jan. 27. 12:01
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Ne legyél naív kérdező... Amúgy egyszerűen szegezd neki a kérdést, a reakciójából látni fogod az igazat.
2017. febr. 2. 17:04
 32/39 anonim válasza:
100%
a dublőröd egy csomag gumit nem képes megvenni .hát nem lennék a helyedben.
2017. febr. 2. 17:33
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjál ott neki egy cetlit (óvszer dobozban) hogy lebukott :) Legalább azt a numeráját elrontod.

Aztán mikor feldúltan hazajön, nyugodtan elé tárhatod a maguktól cserélődő és rejtőzködő kotonok talányos történetét.

2017. febr. 2. 20:30
 34/39 anonim ***** válasza:
Hát ez sajnos nem azt mutatja, hogy a feleséged az a típus lenne, mint mi (a két táska-nem-mosó), így pedig valóban elég gyanús. Én a helyedben kilopnám, és megnézném, mennyire keresi. Vagy kitenném az asztalra, megvárnám, míg észreveszi, és figyelném az arckifejezését. Sajnálom, hogy nem nekünk lett igazunk. :(
2017. febr. 3. 00:22
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom kérdező.Szembesítsd a feleséged.Sőt,csonálj egy kamú válási papírt.Ijeszd meg.A szerető nem fogja befogadni hidd el...Rajtad múlik hogy megbocsájtasz-e.Kíváncsian várom hogy mik a további fejlemények.
2017. febr. 3. 04:28
 36/39 A kérdező kommentje:

Na nyugi.

Tisztában voltam vele, hogy miújság már az elejétől.

Ide csak azért jöttem, mert tudtam, hogy a nők majd mindenféle marhaságot kitalálnak, próbálják megmagyarázni.

Így fel tudtam készülni, hogy milyen kifogásai lehetnek.

Ezért kérdeztem rá tegnap, hogy biztos?

Mondom hát ha jön valami magyarázkodó.

Akkor ennyi.

2017. febr. 3. 08:39
 37/39 anonim ***** válasza:
Végül mit mondott a feleség?
2017. febr. 8. 16:06
 38/39 A kérdező kommentje:
"Jófej" volt, mert nem tagadott semmit. Unta a banánt, voltak alkalmi kapcsolatai.
2017. febr. 8. 16:16
 39/39 anonim ***** válasza:
79%
Öhm, oké. Én nő vagyok és mondtam, hogy megcsalt, de semmi baj...
2017. febr. 8. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!