Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha a feleségetek táskájában
találnátok egy gumióvszert?
Hát nem tudom... Ha a párom beletúrna a táskámba, simán lehet, hogy akadna az enyém aljában is, vagy valamelyik belső zsebben. A kapcsolatunk elején gumit használtunk, akkor mindig volt nálam, és nem pakoltam ki mindent akkurátusan a táskámból, mikor áttértünk a bogyóra, mert eleinte úgy voltam vele, hogy még kellhet, ha gond van (hasmenés, bármi esetén), aztán meg ki is ment a fejemből. Szerintem mondjuk már kidobtam két év alatt, tönkrement jeligére, de nem merném biztosra állítani. :D
Szóval nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Kérdezz rá a feleségednél, vagy lesz magyarázata, vagy nem. Nyilván, ha dadog, kavarog, akkor az már gyanús.
2017. jan. 27. 13:27
Nálam is szokott lenni gumi, mert bármikor bármi lehet a bogyóval, ne kelljen már a kisboltba futkosni szex előtt. A párom nem hord táskát, azt meg nem hagytam, hogy a zsebében cipelje, úgyhogy én cipelem a táskámban. Bár az igaz, hogy valószínűleg már lejárt, most, hogy így belegondolok, ki is kéne cserélnem. :D
2017. jan. 27. 14:50
Minek óvszer ha gyógyszert szed?
2017. jan. 27. 15:01
Ha szed gyógyszert akkor elég gyanús.
Én a helyedben rákérdeznék, és a reakciójából látni fogod hogy tényleg igazat mond-e.
2017. jan. 27. 15:16
Senkinek sem gyanús, hogy a fogamzásgátló szart nem ér ha antibiotikumot vagy egyéb olyan gyógyszert szedsz ami gyengíti a hatását? Egyáltalán nem fura h van nála gumi. De kérdezz rá, néma gyereknek..
2017. jan. 27. 15:22
nalam volt ra pelda h baratnömnek elraktam mert ment munka interjura,es felt h megnezik,atnezik a taskajat nem akart azert igy beegni:)de akkor 2 gumit tamponokat atpasszolta mert elötte összefutottunk a varosba es en kerdeztem meg a taskaja mit tartalmaz :)honapokig nalam volt amugy aztan kidobtam:) gondolom volt neki böven :) mindenesetre nyiltan kerdezz ra,bar nem tudom ha megcsal es a gumit hazaviszi a taskajaban akkor nagyon buta...eleg nagy a lebukas eselye,szoval lehet van ra magyarazat,de töle kell megkerdezni...a reakciojabol egyböl rajösz hazudik v sem
2017. jan. 27. 15:53
Nem érteném mi szüksége van rá,mi nem használunk,antibiotikumot sem szed? Nem gyanúsítanám egyből.
2017. jan. 27. 16:13
#11 2 éve nem mostad ki a táskád?
Azt meg hagyjuk, hogy antibiotikumot szed és azért.. akkor is otthon tartaná, mert -főleg-télen ki szexel a szabadba vagy kocsiba, hogy sűrgősen kelljen? Gyanús.
2017. jan. 27. 18:50
Óvatosan bontsd ki és kend be csìpôs paprikàval :)
2017. jan. 27. 19:09
Nézd a jó oldalát. Ha már idegenbe megy, legalább annyi van benne, hogy nem hurcol semmit haza. :) Keress mást, aztán dobbants.
2017. jan. 27. 20:43
Kapcsolódó kérdések: