Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha a feleségetek táskájában találnátok egy gumióvszert?
18: Lehet, hogy meglepődsz, de pl én se mostam a táskámat már legalább 3 éve, főleg, mert műbőr. Tollon kívül semmi olyat nem tartok benne, ami kimondottan koszt csinálhat, de az még sose folyt bele. A külsejét meg könnyű lepucolni.
Ezen kívül az én táskám egy túlélőtáska, minden van benne, ami bárhová kellhet: fésű, a füzeteim jó része, kézfertőtlenítő, deo, nedves törlőkendő, egy üveg víz, allergiagyógyszer, orrspray, szemcsepp, esernyő, könyv, kézkrém, zsebkés, dugóhúzó, fél tucat hullámcsat, pár biztosítótű stb stb., és viszem is magammal mindenhová. És igen, ilyen időben is lehet egy spontán döntésünk, hogy menjünk el egy éjszakára wellnesselni, vagy buli után aludjunk egy közel lakó havernál, vagy bármi, és mivel feledékeny vagyok, jó eséllyel itthon maradna a gumi akkor is, ha éppen kéne.
Csak az lesz biztosan nálam, amit a táskámban tartok. A fogamzásgátlóm is mindig a táskámban van, pedig esténként szedem, olyankor már itthon szoktam lenni, sőt, mondok jobbat, mindig van nálam tampon és betét is, plusz egy havibaj idejére tökéletes nagyibugyi jellegű bugyi is, pedig bogyó mellett be van állva a ciklusom, így csak havonta egy hétig lehetne ezekre szükségem. Szerintem a nők többsége hozzám hasonló ebben a témában, valószínűleg ezért is találták ki a "pakolós" táskákat.
Egyébként nem kell feltétlen antibiotikum, elég egy kisebb gyomorrontás miatti hányás vagy hasmenés, sőt, állítólag bizonyos gyógynövények vagy akár nagyobb dózisú C-vitamin is csökkentheti a hatását. És ugyebár aki tutira nem akar gyereket, az ilyenkor inkább biztosra megy, és gumizik.
Na hát akkor először is:
A feleségem kb fél évente vesz új táskát és kb két hetente- havonta variaálja, hogy melyiket viszi magával.
Szal kivártam és igen, a gumi átkerült az egyik táskából a másikba, szintén egy elrejtett zsebbe. Majd el is tűnt. Helyette lett másik.
Ilyenkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!