Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a barátnőmet amíg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátnőmet amíg kórházba volt. Hogy nézzek ezek után a szemébe?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 1 éve vagyunk már együtt, nekem ez az első komoly kapcsolatom. Az előző próbálkozásaim mind a megcsalás miatt értek véget. Sokan mondják, hogy csak akarat kérdése kibírni ezt de én ezt egyszerűen nem értem. Nekem egyszerűen kattant valami az agyamban és képtelen voltam gondolkodni.

Vele minden jó volt főleg az elején, gyönyörű lány és eszem ágában sem volt soha félre lépni, úgysem találnék szebbet. Ezenkívül sose volt veszekedésünk, tökéletesen kiegészítettük egymást boldogok voltunk. Még fiatalok vagyunk mindketten, egyetemre járnunk ő most kezdte én idén végzek.

Már pár hónapja húzódik ez az egészségügyi probléma a páromnál először azthittük csak felfázás de aztán mint kiderült más a probléma. Nem írom le részletesen mert lényegtelen, csak annyi ,hogy már kábé 1,5 hónapja nem szexeltünk emiatt. Ő nemrég még kórházban feküdt természetesen minden nap bent voltam nála majdnem, támogattam felvidítottam szeretgettem hogy jobb legyen neki, úgy sajnáltam őt. Viszont amikor egyik hétvégén én hazautaztam a szüleimhez és találkoztam a régi barátokkal stb kicsit buliztunk és elengedtem magamat pedig annyira nem szoktam inni. Lényeg a lényeg összetalálkoztam egy régi ismerőssel egy lánnyal. Megtörtént a dolog, a kocsimban csináltuk.

Persze nem vallottam be mi történt egy ideig még maganak se egyszerűen nem vettem róla tudomást. Azonban már szerencsére hazajött a barátnőm és most újra együtt vagyunk. Mindig mikor ránézek eszembe jut amit tettem és félek sőt rettegek, hogy lebukok valahogy és elveszítem őt. Nagyon szeretem és mindennél fontosabb nekem. A lány akivel megcsaltam sokkal rondább mint ő sokkal igénytelenebb és egyszerűen nem értem mi történt velem. Egy ideig minden rendben volt láttam, hogy bejövök neki de az ilyet megtanultam kezelni és semmi gond nem volt. De hirtelen valami kattant az agyamba éreztem hogy feláll a farkam és azután már egyszerűen nem gondolkodtam.

De amikor azt írom, hogy szeretem őt akkor azt így is gondolom. Szeretem teljes szívemből és nem akarom, hogy elhagyjon. Ez csak egy ballépés volt amit csak el kellene felejteni és kész. A legrosszabb az egészbe, hogy közbe írt is nekem messengeren, hogy beszélgetni akar velem mert nem tud aludni és nagyon rossz kedve van és fél a műtéttől. Én persze nem írtam neki, csak másnap reggel, hogy bocsi de nem vettem észre hogy írt stb. Megbízik bennem... El fog múlni valaha ez a szörnyű érzés? Volt már valaki hasonló helyzetbe aki megcsalta a párját de nem derült ki és később sem?

Azóta mindent megteszek érte amit csak tudok azt akarom ,hogy boldog legyen és elmúljon ez a szőrnyű bűntudatom. Nem akarom elveszíteni annyira szeretem :(

2017. jan. 20. 18:44
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim válasza:
82%
Most még helyre tudod hozni! Elmondod neki 3-4 nap nem beszéltek, de ha szeret téged és küzdesz is ezalatt akkor megbocsát, de tudod akkor fog nagyon utálni, ha nem te mondod el, hanem mástól tudja meg. Személyes tapasztalat, ha tőle tudtam volna meg, akkor adtm volna esélyt z illetőnek, de ő még akkor is tagadta. Ez csak egy jó tanács.
2017. jan. 21. 20:54
 52/59 anonim ***** válasza:
100%

Az a szomorú, hogy nem érzed àt a tetted súlyàt. Nem egy sima rossz döntésről van szó. Rossz döntés ha lelépsz az útra úgy, hogy nem nézel körül. Ha megcsalsz valakit, azzal megalàzod, magasról leszartad ezt az egy évet egy 1 óràs numeràért Ès igen, ezzel minden eddigi dolgot tönkretettél. Egy kapcsolat sosem lesz ugyanolyan megcsalàs utàn. . Vannak persze akik àltatjàk magukat, de ettől nem lesz igaz. Elàrultad az ő szerelmét, semmibe vetted egy dugàs miatt. Hogy vàrhatod el tőle, hogy veled legyen, úgy hogy te kidobnàd ha ő csalt volna meg? Nem érzed, hogy ez mennyire tisztességtelen? (szànalmas, undorító).

Azért boldog a csaj mert nem tudja milyen vagy valójàban. Hazugsàg a kapcsolat minden nap amióta màst megfektettél. Ha olyan biztos lennél abban hogy nem hagy el, bevallanàd neki.

Bmeg, még az exvőlegényembe, (aki ritka nagy paraszt volt), több őszinteség szorult, mint beléd...

2017. jan. 21. 23:36
 53/59 A kérdező kommentje:
Aki azt írta pár napja hogy tudja ki vagyok írjon rám légyszi
2017. jan. 22. 18:41
 54/59 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, úgy lebuksz mint a sz.ar és rád de fog nézni többet. Mit vered magad itt??? Mert sz.aros egy évig boldoggá tettél egy nőt??? Hát oda ne rohanjak. Szerinted az milyen érzés lesz, ha később jön rá, hogy így átb.asztad a fejét???? Mérget vehetsz rá, hogy kiderül, sőt szurkolok, hogy kiderüljön. Egy ilyen féregnél százszor jobbat talál.
2017. jan. 22. 21:08
 55/59 anonim ***** válasza:
100%

"Soha többet nem tennék ilyet ez 1000000% ez biztos!"

Az ominőzus eset előtt is 1000000%-ig biztos voltál benne, hogy sose csalnád meg, nem? :D

Mondd el neki, jobbat érdemel. Ha szereted, akkor belátod, és neki akarsz jót.

2017. jan. 23. 14:49
 56/59 anonim ***** válasza:
100%
Na kérdező, mizu?
2017. febr. 17. 16:51
 57/59 anonim ***** válasza:
66%
Minek írod ki ezt ország-világ elé? Inkább hallgatnál.
2018. szept. 27. 12:38
 58/59 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet?
2019. máj. 16. 13:38
 59/59 anonim válasza:
Te a szereteted sem érdemled meg remélem így 7év után nagyon szarul szarul teltek az éveid te egy tipikus csaló vagy nem érdemled meg a szeretetét.
jan. 9. 14:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!