Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a barátnőmet amíg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátnőmet amíg kórházba volt. Hogy nézzek ezek után a szemébe?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 1 éve vagyunk már együtt, nekem ez az első komoly kapcsolatom. Az előző próbálkozásaim mind a megcsalás miatt értek véget. Sokan mondják, hogy csak akarat kérdése kibírni ezt de én ezt egyszerűen nem értem. Nekem egyszerűen kattant valami az agyamban és képtelen voltam gondolkodni.

Vele minden jó volt főleg az elején, gyönyörű lány és eszem ágában sem volt soha félre lépni, úgysem találnék szebbet. Ezenkívül sose volt veszekedésünk, tökéletesen kiegészítettük egymást boldogok voltunk. Még fiatalok vagyunk mindketten, egyetemre járnunk ő most kezdte én idén végzek.

Már pár hónapja húzódik ez az egészségügyi probléma a páromnál először azthittük csak felfázás de aztán mint kiderült más a probléma. Nem írom le részletesen mert lényegtelen, csak annyi ,hogy már kábé 1,5 hónapja nem szexeltünk emiatt. Ő nemrég még kórházban feküdt természetesen minden nap bent voltam nála majdnem, támogattam felvidítottam szeretgettem hogy jobb legyen neki, úgy sajnáltam őt. Viszont amikor egyik hétvégén én hazautaztam a szüleimhez és találkoztam a régi barátokkal stb kicsit buliztunk és elengedtem magamat pedig annyira nem szoktam inni. Lényeg a lényeg összetalálkoztam egy régi ismerőssel egy lánnyal. Megtörtént a dolog, a kocsimban csináltuk.

Persze nem vallottam be mi történt egy ideig még maganak se egyszerűen nem vettem róla tudomást. Azonban már szerencsére hazajött a barátnőm és most újra együtt vagyunk. Mindig mikor ránézek eszembe jut amit tettem és félek sőt rettegek, hogy lebukok valahogy és elveszítem őt. Nagyon szeretem és mindennél fontosabb nekem. A lány akivel megcsaltam sokkal rondább mint ő sokkal igénytelenebb és egyszerűen nem értem mi történt velem. Egy ideig minden rendben volt láttam, hogy bejövök neki de az ilyet megtanultam kezelni és semmi gond nem volt. De hirtelen valami kattant az agyamba éreztem hogy feláll a farkam és azután már egyszerűen nem gondolkodtam.

De amikor azt írom, hogy szeretem őt akkor azt így is gondolom. Szeretem teljes szívemből és nem akarom, hogy elhagyjon. Ez csak egy ballépés volt amit csak el kellene felejteni és kész. A legrosszabb az egészbe, hogy közbe írt is nekem messengeren, hogy beszélgetni akar velem mert nem tud aludni és nagyon rossz kedve van és fél a műtéttől. Én persze nem írtam neki, csak másnap reggel, hogy bocsi de nem vettem észre hogy írt stb. Megbízik bennem... El fog múlni valaha ez a szörnyű érzés? Volt már valaki hasonló helyzetbe aki megcsalta a párját de nem derült ki és később sem?

Azóta mindent megteszek érte amit csak tudok azt akarom ,hogy boldog legyen és elmúljon ez a szőrnyű bűntudatom. Nem akarom elveszíteni annyira szeretem :(

2017. jan. 20. 18:44
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
98%

Dehogy szereted. Undorító vagy!! Remélem lebuksz!! Te mit szólnál,ha a barátnőd ezt tette volna veled??

Adnál neki másik esélyt,ha??!

2017. jan. 20. 19:14
 12/59 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem nem jár második esély főleg így nem. Te magad írtad hogy nálad ez így működik. A f.a.sz feláll az ész megáll. Legközelebb ugyan ezt fogod csinálni hisz most se "direkt" volt. Márpedig a csaj nem fog tudni mit kezdeni egy gyerekkel (ha egyszer eljuttok idáig) mikor a terhesség vége felé és szülés után nem lesz szex és te félre mész. Jó lenne megelőzni. Emellett nem azt írtad hogy ilyen kedves meg aranyos meg érzékeny meg stb lányt még egyet nem találnál hanem hogy ilyen szépet. Szerintem ez is üzenet értékű.
2017. jan. 20. 19:15
 13/59 anonim ***** válasza:
99%

Egy utolsó patkány féreg vagy, ő a kórházban stresszel a műtétjén, te meg kefélsz egy másik csajjal.

Nem szereted, ne álltasd magad, kinek akarsz hazudni?

Magadnak sem tudsz te szerencsétlen!

Az a lány különbet érdemel mint te, jobban tennél ha legalább színt vallanál és vállalnád a tettedért a felelősséget!

Félsz, hogy elhagy mi? Mert kell egy biztos punci a háttérben.

Szánalmas nyomorult!

2017. jan. 20. 19:25
 14/59 anonim ***** válasza:
100%

Miért is járna második esély? Az elsőt is eljátszottad, minek mégegy? Hogy megint megalázhasd ezt a lányt? Patkány módon viselkedtél amiért vállalnod kellene a felelősséget, megmondani neki az igazat. Ha van egy csöpp esze, szóba sem áll veled többet. Persze az őszinteséghez gyáva féreg vagy ha jól sejtem.

Gondolj bele kicsit. Képzeld el, hogy a barátnőd találkozik egy pasival, csókolóznak, ölelkeznek, és szétteszi neki a lábát a csajod, miközben te betegen fekszel a kórházban. Jót dugnak a hátad mögött. Te ezek után nem hánynád el magad, ha megtudnád? Milyen alapon kérsz második esélyt? Ha úgy gondolod, hogy jár, akkor kérj tőle második esélyt, de azt is mondd el, hogy miért kéred. Lássuk ő is egyetért-e veled...

Ha szeretnéd ezt a szerencsétlent, nem csaltad volna meg. Ez ennyire egyszerű.

Növessz gerincet!

2017. jan. 20. 19:37
 15/59 A kérdező kommentje:

Áruljátok már el miért lenne az olyan jó neki ha szétmennénk? Mellettem boldogabb mint valaha és ezt nem én találom ki, ezt ő mondja nekem. És mostantól méginkább mindent megteszek, hogy boldog lehessen mert megérdemli. Mellettem boldog, semmi értelme nem lenne összetörni a szívét. Igen gyáva féreg vagyok nem érdekel. Sosem fogom elmondani neki. Én sem akarnám tudni fordított helyzetben, bár ő biztosan nem lépne félre. Ha mégis akkor kidobnám, ez egy nőnél más mint egy férfinál. És most ne akadjatok ki de ez tényleg így van gondoljatok már kicsit bele! Nem véletlen hogy egyes helyeken a nőknek csak a szemük látszik ki a csador alól míg a férjeiknek több feleségük is lehet. És én nem utálom vagy nézem le a nőket csak mondom, hogy ez nem véletlen.

És ő egy boldog lány mellettem, előtte sosem talált normális pasit. Én sem csaltam meg sőt már 1 éve bírtam és ez is egyszeri alkalom volt mert ilyen többé biztos, hogy nem lesz. És lehet patkányozni meg férgezni, de ha pl látnátok hogy bánok a lánnyal az utcán vagy ha beülünk valahová értenétek, hogy én őt nagyon szeretem és mindent megadok neki, a tenyeremen hordozom és azt akarom, hogy neki legyen jó. A vak is látja, hogy mennyire szeretjük egymást.

Ha így van és boldogok vagyunk akkor meg nem mindegy ami történt? Sötét folt marad és örökre eltűnik, nem rondíthat bele a boldogságunkba. Én élek még egy ideg a bűntudatommal aztán csak elmúlik egyszer. Sosem veszekedtünk még a barátnőmmel, ezt ki tudja magáról elmondani 1 év párkapcsolat után? Kis vita sem volt. Semmi. Nem kellett volna ezt csinálnom tudom. De megbántam, és nem tehettem róla. Többet nem hagyom magam és kész, meg tudom állni. A lényeg, hogy szeretem és boldoggá teszem és nem kell ezt megtudnia. Az mindent tönkre tenne. Értitek már miről beszélek?

2017. jan. 20. 19:53
 16/59 anonim ***** válasza:
95%
Neked nem jár 2. esély.
2017. jan. 20. 19:53
 17/59 anonim ***** válasza:
96%

Nem veszekedtetek 1 év alatt ? Hú de nagy szám:) Gratulálok hozzá. Elmondom neked, mi pl 7. éve vagyunk együtt a férjemmel, és nálunk sem történt ilyesmi. Normális felnőtt emberek ugyanis nem veszekednek, hanem megbeszélik a dolgaikat. Ez a természetes.

Szóval gyere vissza 5-6 év múlva első körben, és akkor írj olyat, hogy nektek bizony stabil a kapcsolatotok és nem vagytok veszekedősek. Ha stabil lenne és érzelmeken alapulna, alapból nem kötöttél volna ki pár hét szexmentesség után más muffjában, de ha a szex dolgot félretesszük, még akkor sem indokolja semmi azt amit csináltál.

Miért kellene neki elmondanod? Azért, mert amiben él, az nem kapcsolat innentől kezdve, csak egy hazugság. Minden egyes nap amikor a megcsalás óta a szemébe nézel, hazudsz neki, amikor azt mondod szereted, ez így egyenlő egy szembeköpéssel. Aki szeret, az nem csal. Utólag milyen kényelmes bánkódni, meg sajnálkozni...

2017. jan. 20. 20:06
 18/59 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy mi vagy már leírták itt néhányan, nem ismételnem meg, szerintem is van benne valami.

A bűntudatod (nagyon helyesen) még jó sokáig nem fog elmúlni. Magad szempontjából mindenképp jobb, ha bevallod neki, és reménykedj, hogy ő szeret annyira, hogy képes lesz megbocsátani. Sokkal rosszabb lenne, ha valaki mástól tudná meg, vagy azelőtt derülne ki, hogy elmondod (bát erre kicsi az esély). A jövőre nézve pedig tényleg nagyon tedd oda magad, ha veled marad...

#3: nem, nem a többi férfi ilyen, hanem vanna férfiak, akik ilyenek, ahogy vannak nők is, akik gondolkodás nélkül megcsalják a párjukat. Hagyjuk már ezt a szemét férfiak dumát...

2017. jan. 20. 20:08
 19/59 anonim ***** válasza:
100%

Te egy vicc vagy! Ezzel védekezel? Hogy egy nőnél más a megcsalás mint egy férfinál? Mi a bánattól lenne más? Amúgy meg nem más, teljes mértékben ugyanaz a 2 dolog. Aki szereti a párját, teljesen mindegy, hogy férfi vagy nő, az nem csalja meg!

Egyébként ne tessék félreérteni engem sem. Nincs azzal baj, ha szeretsz nőkkel lefeküdni. Ha ilyen életet szeretnél élni, hogy pl minden héten más csajjal bújsz ágyba, akkor csak egész nyugodtan, úgy élsz ahogy akarsz, de ezt lehet tisztességesen is csinálni, anélkül, hogy mások érzelmeivel játszadoznál.

Mégpedig úgy, hogy senkinek nem hazudsz, nem kezdesz bele egy , a másik fél részéről monogámnak vélt kapcsolatba. Avagy belekezdesz egy kapcsolatba, de őszintén elmondod a lánynak, hogy te nyitott kapcsolatot szeretnél és kész. Aztán vagy belemegy, vagy nem. Idővel pedig fogsz találni olyat aki szintén ilyen viszonyt szeretne.

Vannak olyan emberek, mint te is, akik képtelenek a hűségre, ezt te is bizonyítottad, hisz megcsaltad a barátnődet. A különbség csak annyi, hogy vannak még gerincesek, akik őszintén vállalják, és nem csapnak be senkit. Nem a párjuk háta mögött csinálják. Te miért nem tudsz tisztességes lenni?

2017. jan. 20. 20:17
 20/59 A kérdező kommentje:
Ha elmondanám neki szerintetek megbocsájtana?
2017. jan. 20. 20:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!