Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak! Ti mire következtette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti mire következtettek az alábbi helyzetből?

Figyelt kérdés
Először is leszögezném, tudom hogy azt hogy két ember kapcsolatában mi zajlik nem láthatja át teljesen egy harmadik személy. De szívesen hallgatnék férfi véleményt hogy mire következtettek. Egy pasi tavaly elkezdett nekem neten udvarolni. Elmondtam hogy foglalt vagyok és nem foglalkoztam vele tovább. Továbbra is írt. Belementem a csevejbe. Később kibökte hogy neki is van valakije. De hogy találkozni szeretne. Meg hogy kalandot akar csak. Találkoztunk, ki is lett elégítve. Szex nem történt. Később visszahúzódóbb lett, nem igazán írt, aztán mégis. Nem én kerestem, én már írásban elmondtam neki hogy akkor jó, tiszteletben tartom a döntését, lelki traumát amúgy se szeretnék okozni, ha ennyire lelkiismeretfurdalasa van, meg nem meri akkor hagyjuk. Megint írt viszont.. azóta már legalább 3 találkát megbeszéltünk hogy lefekszünk egymással és minden esetben ő táncolt vissza, majd megint ő keresett meg hogy akarja. :D Jövőhétre van a következő időpontunk, még hétfőn teljesen benne volt, a mai üzenetemre már nem válaszol. Hát én ezt már nem hiszem el!:D Ami feltűnt és ezzel kapcsolatban is megkérdezném hogy nektek mi jön le abból hogy a közösségi oldalakon a csajánál rengeteg közös kép ki van téve vele, míg nála egy se. ? A csaj esküvői előkészületekkel kapcsolatosan is írkált FB-n..Nekem úgy jön le hogy a srác totál nem tudja hogy mit akar. Mármint a lánnyal.

2017. jan. 15. 21:03
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
20: Milyen következő generáció?😂 remélem tanultál történelmet és tudod hogy az emberek gyilkolják egymást mióta világ a világ, szóval 'emberi selejt' alatt inkább mást kellene értened.
2017. jan. 16. 07:18
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem tudja mit akar !Mondjuk ha a csaja pénzes akkor elhiszem hogy nem akar kilépni !
2017. jan. 17. 22:23
 23/23 anonim ***** válasza:

"ki is lett elégítve. Szex nem történt."

Mi van ? Az nem szex hogy le...pod ?Akkor az mi ? Csak egy kis meleg előétel ? Ez nekem nő létemre elfogadhatatlan ...

A válaszom : téged csak talonban tart, hátha szüksége van egy újabb szopira.

2017. jan. 18. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!