Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből a helyzetből hogy jöhetek ki a legjobban?
Egyik barátnőmmel elmentem egy koncertre. Alapból nem voltak ott sokan, de összefutottunk neki egy fiú ismerősével és annak a haverjával. Egész sokat beszélgettünk, meg Fb-n ismerősök lettünk mind a 4-en.
Én azt hittem, hogy ennyiben kimerül ez, de tegnap létrehoztak egy közös beszélgetős csoportot, amiben az egyik srác azt mondta, hogy elmehetnénk 4-en egy kiállításra vagy múzeumba. A másik meg rákontrázott, hogy szabadulós játékra is mehetnénk.
Tegnap mikor találkoztunk a barátnőmmel és kitaláltuk, hogy hogyan kéne hárítani ezt, mert ez eléggé gáz 0 ismertség után ilyen programokra menni(kb olyan mint egy 4-es randi, ráadásul nekem van barátom is).
Írt is a barátnőm a haverjának egy kulturált hárító levelet a kettőnk nevében, de ennek ellenére is megkérdezte, hogy mi a véleményem erről, mert nem nyilatkoztam. Most erre mit lehet válaszolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!