Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne a legjobban kijönni ebből a helyzetből? (lent)
Hát nem tudom, nekem ilyen még nem volt...
Szerintem beszélj velük. Vagyis ha már beszéltél, és még mindig haragszanak, akkor, akkor nem is tudom... Ha tényleg annyira szereted, és bízol benne, akkor talán jobb, ha inkább szóba se hozod többször, csak máskor nem csinálsz ilyet, bizonyítva, hogy őt szereted, és vársz rá... Csak nehogy emiatt meg hülyének nézzen, hogy ennyire reménykedsz... Ez nekem is bonyolult, pedig jóval öregebb vagyok nálad :D Lényeg, hogy tisztában legyenek vele, hogy az a csók csak a buli hevében, puszta szimpátiából volt. De a másikat se bántsd meg.
Ja egyszer volt ilyen 16 éves koromban, hogy a barátom barátjával csókolóztam, én akkor szinte könyörögtem neki, és mutattam, hogy mennyire bánt a dolog... De én akkor egy kis 16 éves voltam, ő meg 34, szóval az kicsit más volt. Megbocsájtott, de többet asszem nem bízott bennem igazán. De mondom az azért más volt...
Sok sikert hétfőre! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!