Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek eddig mi volt az az ajándék aminek a legjobban örültetek? (karácsonyi ajándék)?
Barátnőmmel ez lesz az első karácsonyunk (amióta ismerjük egymást) és 8 hónapja járunk.
mind a ketten 19 évesek vagyunk
Sajnos rám tört a para, hogy mit is adjak majd neki.
Gondolom az lenne a legjobb, ha készítenék neki valamit.
1-2 ötletet nem tudnátok adni?
(még arra gondoltam, hogy valami fehérneműt is vennék neki. Ennek örülnek a lányok vagy fura stb...? :D)
szia!:) 18/L vagyok, és én például nagyon örülnék egy fehérneműnek karácsonyra pl. egy szexi harisnyatartóval, vagy egy szatén/selyem köntössel.
De nekem nagyon tetszenek a közös párnák is, pl, a Mr. és Mrs feliratos, szívecskés, de még sok féle fajta van.
vagy szív alakú fényképkeret, benne a közös fotótok, ha szereti az édességet akkor egy doboz bonbon vagy szaloncukor, vagy virágcsokor.. igazából szerintem minden ilyesmi dolog jó ötlet lehet.. De hogy mit tudnál saját kezűleg készíteni azt nem tudom.. esetleg egy fényképalbumba beleragasztod a közös fotókat és írsz hozzá idézetet.
egyébként én karácsonyra eddig Likőrt, csokit, plüssmacit, körömlakkot kaptam... de szerintem nem kell túl stresszelned, mindennek tudunk örülni ha a szerelmünktől kapjuk:) és nem az összérték a lényeg hanem a szándék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!