Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Téged szeretlek a világon a legjobban" mondtak már neked ilyet? Te esetleg mondtad valakinek? Mennyire lehet az ilyet komolyan venni?
Igen mondtam már a páromnak :) És ő is mondta nekem :) És nagyon is komolyan lehet venni, mert szerintem azt érzed, ha őszintén mondják.
21/L
Mondta a párom és én is neki, így is érezzük, komolyan veszem, ahogy ő is engem! Én pl. bombabiztosan tudom, hogy minket csak a halál választ el...
(nem tinik vagyunk, talán emiatt is tudom hogy nálunk már megcsalás nem játszik...)
Anyu mondta. :) De tőle legalább el is hiszem.
Pasinak sosem hinnék.
Szám szerint háromszor hallottam már, három különböző férfiember szájából. Az egyik csak simán szakított, a másik kettő meg is csalt. Nem kétlem, hogy akkor, amikor mondták, komolyan gondolták, de az idő bebizonyította, hogy nem igazán tartották magukat az elgondolásaikhoz.
A vőlegényem ilyet sose mondott, mégis elhiszem neki, hogy így van. Ha mondani kell, akkor már gyanús :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!