Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak! Ti mire következtette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti mire következtettek az alábbi helyzetből?

Figyelt kérdés
Először is leszögezném, tudom hogy azt hogy két ember kapcsolatában mi zajlik nem láthatja át teljesen egy harmadik személy. De szívesen hallgatnék férfi véleményt hogy mire következtettek. Egy pasi tavaly elkezdett nekem neten udvarolni. Elmondtam hogy foglalt vagyok és nem foglalkoztam vele tovább. Továbbra is írt. Belementem a csevejbe. Később kibökte hogy neki is van valakije. De hogy találkozni szeretne. Meg hogy kalandot akar csak. Találkoztunk, ki is lett elégítve. Szex nem történt. Később visszahúzódóbb lett, nem igazán írt, aztán mégis. Nem én kerestem, én már írásban elmondtam neki hogy akkor jó, tiszteletben tartom a döntését, lelki traumát amúgy se szeretnék okozni, ha ennyire lelkiismeretfurdalasa van, meg nem meri akkor hagyjuk. Megint írt viszont.. azóta már legalább 3 találkát megbeszéltünk hogy lefekszünk egymással és minden esetben ő táncolt vissza, majd megint ő keresett meg hogy akarja. :D Jövőhétre van a következő időpontunk, még hétfőn teljesen benne volt, a mai üzenetemre már nem válaszol. Hát én ezt már nem hiszem el!:D Ami feltűnt és ezzel kapcsolatban is megkérdezném hogy nektek mi jön le abból hogy a közösségi oldalakon a csajánál rengeteg közös kép ki van téve vele, míg nála egy se. ? A csaj esküvői előkészületekkel kapcsolatosan is írkált FB-n..Nekem úgy jön le hogy a srác totál nem tudja hogy mit akar. Mármint a lánnyal.

2017. jan. 15. 21:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Gyanús, hogy a csaj akart csak házasodni, de a pali nem.

30/f

2017. jan. 15. 21:07
 2/23 A kérdező kommentje:
Hogy a lány kirakja a közös bújós képeket, nála meg egy kép sincs kitéve a lánnyal se FB-n, se instagramon az mintha egy-két dolgot elárulna. Ráadásul a csaja lájkolgatja a képeit, ő meg a csajáét nem..nem fura ez ..?
2017. jan. 15. 21:08
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Arra, hogy megérdemlitek egymást.
2017. jan. 15. 21:08
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tökéletes neki a barátnője, de kényelmes neki/lusta megmondani neki/nem érdekli, lényeg a lényeg hogy majd szépen összeházasodik vele, veled meg szépen megcsalja majd.
2017. jan. 15. 21:09
 5/23 A kérdező kommentje:
Úgy érzem magam lassan mintha én lennék itt a gaz csábító (a folyamatos visszalépése meg bizonytalansága miatt) holott ő hajt rám mindig. Most én vagyok itt a mumus?🙄
2017. jan. 15. 21:10
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Te is megcsalod a barátod nem? Akkor te is mumus vagy
2017. jan. 15. 21:11
 7/23 A kérdező kommentje:
Nyugodtan jöhetnek még a vélemények, mindenkinek megy a zöldkéz a válasz tartalmától függetlenül. Nem arról van szó hogy csak alátámasztást várnék.
2017. jan. 15. 21:12
 8/23 A legrosszabb ***** válasza:
100%

Mindketten párkapcsolatban vagytok, és egymással akartok kefélni.

ÉLJEN A XXI. SZÁZADI LIBSI ERKÖLCS!

2017. jan. 15. 21:15
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

zöldkéz jön? Dehogyis... itt az nem divat.

ez elég egyszerű helyzet... a fickó nem tudja mit akar, érdekled, de fogalma sincs, hogy jó lennél-e neki. nem nagy talány és elég gyakori.

2017. jan. 15. 21:20
 10/23 llorTllorT ***** válasza:
68%
a leírtak alapján ez egy félős kispö cs.lehet még életébe nem szexelt és fél tőled.férfiként nem gondolok másra vagy hogy nemnormális valami kilengése bíztos van. ilyen szitúban már rég megdöntöttelek volna 😂
2017. jan. 15. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!