Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mire következtettek az alábbi helyzetből?
Figyelt kérdés
Először is leszögezném, tudom hogy azt hogy két ember kapcsolatában mi zajlik nem láthatja át teljesen egy harmadik személy. De szívesen hallgatnék férfi véleményt hogy mire következtettek. Egy pasi tavaly elkezdett nekem neten udvarolni. Elmondtam hogy foglalt vagyok és nem foglalkoztam vele tovább. Továbbra is írt. Belementem a csevejbe. Később kibökte hogy neki is van valakije. De hogy találkozni szeretne. Meg hogy kalandot akar csak. Találkoztunk, ki is lett elégítve. Szex nem történt. Később visszahúzódóbb lett, nem igazán írt, aztán mégis. Nem én kerestem, én már írásban elmondtam neki hogy akkor jó, tiszteletben tartom a döntését, lelki traumát amúgy se szeretnék okozni, ha ennyire lelkiismeretfurdalasa van, meg nem meri akkor hagyjuk. Megint írt viszont.. azóta már legalább 3 találkát megbeszéltünk hogy lefekszünk egymással és minden esetben ő táncolt vissza, majd megint ő keresett meg hogy akarja. :D Jövőhétre van a következő időpontunk, még hétfőn teljesen benne volt, a mai üzenetemre már nem válaszol. Hát én ezt már nem hiszem el!:D Ami feltűnt és ezzel kapcsolatban is megkérdezném hogy nektek mi jön le abból hogy a közösségi oldalakon a csajánál rengeteg közös kép ki van téve vele, míg nála egy se. ? A csaj esküvői előkészületekkel kapcsolatosan is írkált FB-n..Nekem úgy jön le hogy a srác totál nem tudja hogy mit akar. Mármint a lánnyal.
Nekem ez úgy jön le, hogy éppen kedve volt, megsz*patott, de többre nem kellesz neki. Szóakozik, ha esetleg egyszer majd szex is kelleni fog akkor ott leszel.
Az meg hogy ő nem tölt fel képet nem jelent semmit. Pl tesóm sose tesz fel képet facebookra mert a csaja hetente felrak 2dbot..az megjelenik az ő lapján is, egyszerűen ő nem olyan posztolgatós.
2017. jan. 15. 21:37
13/23 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem akkor ír amikor konkrétan biztosra dugni van kedve?😂😂 Minek ez a sok lemondott találkozó?
2017. jan. 15. 21:43
14/23 anonim válasza:
Huzavona helyett inkább tudakold meg a címét és menj el hozzá hogy most akkor mi van. Ennyire nehéz?
2017. jan. 15. 21:55
15/23 A kérdező kommentje:
Dehogy megyek. Még csak véletlenül se szeretnék borítani nála semmit -együtt élnek a lánnyal- neki kell véget vetnie a kapcsolatának ha úgy dönt. Az ő kapcsolata, az ő döntése kell hogy maradjon.
2017. jan. 15. 22:10
16/23 anonim válasza:
Azért bírom az szerinted totál oké hogy megcsalod a párod, vagyis az furcsa hogy nem kap lényeget hogy simán megcsalnád a párodat, aki elvileg a másik feled meg akit szeretsz.
Na a lényeg hogy egy kūrva vagy, de mivel azt mondtad hogy mindenkinek zöld kezet adsz, jöhet ide is! c:
2017. jan. 15. 22:29
17/23 anonim válasza:
Továbbra sem értem hogy TE akkor minek élsz kapcsolatban? Csak pazarlod a barátod idejét. De a magadfajták ezt is kimagyarázzák mindig vhogy. De én már csak ilyen prűd vagyok.
2017. jan. 15. 22:30
18/23 anonim válasza:
Az agyam dobom el, amikor olyat olvasok, hogy két fiatal a neten megbeszéli, hogy dugni fognak.
2017. jan. 15. 22:35
19/23 A kérdező kommentje:
16: Ment is a zöld kéz;)
2017. jan. 15. 23:30
20/23 anonim válasza:
17#
Miből lett ez a világ....
Ezek az emberi selejtek fogják uralni a kövi generációt?Néha én sem hiszek a saját szememnek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!