Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Engem nagyon érdekelne hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ádám Don Jon kérdése:

Engem nagyon érdekelne hogy ti mit tennétek a helyemben?!

Figyelt kérdés

nos a barátnömel majdnem 4 éve együtt vagyunk . van egy közös gyermekünk is 2 éves!

nos egyszer megcsalt az exével amikor 7 hónapos terhes volt akkor többször is megcsalt vele! de kiderült!

most 2 hete megint rajta kaptam kamu faceval írogat az exének! nekem a pofámba bele hazudik! hogy nincs kamu faceja nem beszél vele utálja meg le hordja de mégis lebukott mert rajta kaptam amikor irt vele! sírt hogy nem tudja miért írogat neki. meg a többi hazugság! sosem őszinte velem! mindig hazudik és hazudott! pedig megkap mindent! itt lakik nálunk! egyszerűen nem értem miért ilyen .. annyit tudtam belőle kiszedni hogy még mindig eszébe van az Exe.. pedig azt mondja hogy nem szereti és nem is hiányzik neki! akkor őszintén fiúk-lányok! ti mit gondoltok erről ? mit tennétek a helyembe ?? Én 25 éves vagyok a barátnőm 21 éves!

a gyerek életere esküdött és a pofámba hazudott hogy nem irt az exével és nincs kamu faceja de lebukott hazudott és hamisan esküdözik a gyerekere is!!!!! Kérlek titeket Írjátok meg mit tegyek mert be vagyok Zsongva! lelkileg padlón vagyok!

2017. jan. 15. 15:15
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Utolsó, mert szerinted a középosztályban mindenki hüsegés, illetve ha nem az, ám kifejezéstelen helyesírással panaszkodik, akkor máris rendben van.

meglepődnél...

2017. jan. 18. 15:11
 32/34 anonim ***** válasza:
kiraknám mint macskát sz*rni
2017. jan. 24. 23:07
 33/34 anonim ***** válasza:

Nekem majdnem hasonló volt!!

Én mondtam neki hogy inkább nélküle éljek, minthogy azon izguljak nap mint nap, hogy kivel van és hol. Van ketto gyerek, akit én nevelem itt kint őket, nem iszom de nem is lettem alkoholista sem drogos, több mindenem van és boldog is vagyok. :)

Bár én külföldön dolgoztam, dolgozom és 100e küldtem neki /hét, szó.... szakítottunk, vagyis dobtam öt. És talpon vagyok, jobb így nekem, neki meg elég rossz. :( Bocsi rólad van most szó.....

Kérdezd meg hogy mit akar és hogy biztos e benne, mert ez így neked egyáltalán nem jó és a gyereknek sem. :(

Te meg tiszta ideg vagy nap mint nap , dolgozol es nyeled a sok fájdalmat, a leírtak alapján nagyon sokat teszel érte és ő fájdalmat ad neked cserébe. Nem ezt erdemled.

Kell ez neked?!

Hat nem!!

Gondolom min mész keresztül, kitartás!!!

2017. jan. 25. 00:33
 34/34 A kérdező kommentje:

Szia Zsolt Köszönöm!

hát igen igazad van!

nem tudom mit csináljak!

sajnos nincs munkám jelenleg :( itt Semmi munka Lehetőség! Külföldre akarok én is kimenni dolgozni! úgy jobb lesz! Kérdeztem tőle de az is hazugság amit válaszol...

2017. jan. 27. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!