Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Engem nagyon érdekelne hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ádám Don Jon kérdése:

Engem nagyon érdekelne hogy ti mit tennétek a helyemben?!

Figyelt kérdés

nos a barátnömel majdnem 4 éve együtt vagyunk . van egy közös gyermekünk is 2 éves!

nos egyszer megcsalt az exével amikor 7 hónapos terhes volt akkor többször is megcsalt vele! de kiderült!

most 2 hete megint rajta kaptam kamu faceval írogat az exének! nekem a pofámba bele hazudik! hogy nincs kamu faceja nem beszél vele utálja meg le hordja de mégis lebukott mert rajta kaptam amikor irt vele! sírt hogy nem tudja miért írogat neki. meg a többi hazugság! sosem őszinte velem! mindig hazudik és hazudott! pedig megkap mindent! itt lakik nálunk! egyszerűen nem értem miért ilyen .. annyit tudtam belőle kiszedni hogy még mindig eszébe van az Exe.. pedig azt mondja hogy nem szereti és nem is hiányzik neki! akkor őszintén fiúk-lányok! ti mit gondoltok erről ? mit tennétek a helyembe ?? Én 25 éves vagyok a barátnőm 21 éves!

a gyerek életere esküdött és a pofámba hazudott hogy nem irt az exével és nincs kamu faceja de lebukott hazudott és hamisan esküdözik a gyerekere is!!!!! Kérlek titeket Írjátok meg mit tegyek mert be vagyok Zsongva! lelkileg padlón vagyok!

2017. jan. 15. 15:15
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
#20 vagyok: * 2 éves a gyereketek
2017. jan. 15. 16:12
 22/34 A kérdező kommentje:

igen 2 éves most a gyerek!

19 évesen szülte a gyereket a barátnöm!

hát igen igazad van fiatalok vagyunk még! elsiettük az egészet! Sajnos!!

2017. jan. 15. 16:16
 23/34 anonim ***** válasza:

Sajnállak, fiú, de ezekből a lapokból kell játszanod.

Elhiszem, hogy nem tudnád kitenni a csajt, de nézz magadba: a gyerek inná meg a levét az egésznek! Jönnek a vádaskodások, veszekedések, szerinted ez kell egy kétéves gyereknek? Inkább nőjön fel "anya" nélkül (nem tartom anyának a lotyót), egy szerető apával, mint két marakodó felnőttel!

2017. jan. 15. 16:35
 24/34 anonim ***** válasza:
36%
Remélem nem szaporodtok többet,a gyereket sem fogod megkapni ha még munkád sincs.Azért mert csal téged a csaj,még lehet jó anya,nem is értem mi köze a kettőnek egymàshoz,az én szüleim is csaltàk egymàst,mégis jó szülők voltak mindketten.
2017. jan. 15. 17:12
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Jaj mikor az én volt csajom a gyereke életére esküdött, hogy, nem csalt meg...

Aztán mikor kiderült, akkor tudtam, hogy nincs miről beszélni.

Sajnos ostoba vagy kérdező, az első után raktam volna ki.

Gyerek 100% a tied? Egy apasági teszt után könnyebb lesz kirakni, ha nem a tied.

2017. jan. 15. 17:57
 26/34 A kérdező kommentje:

Hasonlit rám nagyon! 60% ban vagyok biztos hogy az enyém!

nem tudom kirakni valami más ötlet ??

2017. jan. 15. 20:07
 27/34 anonim ***** válasza:

Oregem, ha nem tudod kirakni, akkor le kell nyelned a dolgot. Sok valasztasod nincsen, vagy kirakod, vagy nem.

Ha nem teszed, akkor visszont kussoltok, es nem kinozzatok a gyereket, hanem megprobaltok egymas melett, meg segitsegevel felnoni. Mert ugye arrol is szo van gyerekek vagytok meg.

2017. jan. 17. 13:38
 28/34 Noisy23 ***** válasza:

Kemény dió.... ezzel a nővel vmi értelmileg nem ok... v egyszerűen csak nem bír a puncijaval. Hazudik neked már évek óta,megcsalt nem egyszer,másik pasira költi a te penzedet,képes a saját gyereke életére eskudozni h nem hazudik amikor tiszta h az egész csaj kamu... hát figyi,én a helyedben úgy seggbe rúgnám h a Marson ér földet!!!

Ő-NEM-SZERET-TÉGED!

28L

2017. jan. 17. 14:58
 29/34 anonim válasza:
Bocsi de tuti hogy az a gyerek nem tőled van. Én a helyedben nagyon gyorsan csináltatnék egy apasági tesztet.
2017. jan. 17. 15:53
 30/34 anonim ***** válasza:

istenem, ilyen putris történetet rég olvastam, főleg ilyen helyesírással (már ha nem kamu)

Amúgy meg mondd meg neki hogy válasszon,de ha veled marad és lebukik akkor repül,a gyerek viszont marad.

2017. jan. 17. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!