Meg lehet-e tudni valahonnan, hogy pontosan mikor születtem az adott napon? Van ilyen nyilvántartása a kórházaknak, szülőotthonoknak? Engem konkrétan a Sátoraljaújhely-i Szülőotthon érdekelne.
Figyelt kérdés
#születés nyilvántartása #Sátoraljaújhely Szülőotthon
2014. jan. 24. 14:08
1/2 anonim válasza:
Igen, meg lehet. telefonálj be a kórházba, én már kérdeztem ilyet, igaz nem Sátoraljaújhelyre!
2/2 anonim válasza:
Van persze! Én is tudom,h 85.09.16án 10 ó15kor születtem. S kiadták:) Párom viszont egy már megszünt szülőotthonban született. (Kispesten)Azt mondták neki a Kórházban,hogy a Szent IStván korházban megtalálja a papirokat.Csak kell irni egy pár sort hogy te léred hogy keressék elő s mikor születtél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!