Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt vajon?...

Miért csinálja ezt vajon? Hiába mondom neki, hogy engem bánt, mint ha nem is érdekelné.

Figyelt kérdés

A páromnak rengeteg lány barátja van, akikkel rendszeresen találkozik is, van, hogy kettesben mennek el vacsizni, moziba, bulizni vagy ilyesmi. Nagy a baráti társasága és annak kb a 80%-a lány.

Sokszor mondtam már neki, hogy nekem ez nagyon rosszul esik, az én felfogásomban a mozi, vacsi stb abszolút randi, pláne ha KETTEN mennek csak. Ő erre mindig azzal reagál, hogy ezek a lányok már sokkal régebb óta az életében vannak, mint én, nem fogja miattam megszakítani velük a kapcsolatot és hogy ne legyek féltékeny, mert ha meg akarna csalni, akkor megcsalna akkor is, ha nem tudnám, hogy találkozgat velük és hogy nyugodtan én is szervezzek programokat a férfi ismerőseimmel, mert őt nem zavarja.

De ez annyira abszurd, ráadásul tudom, hogy 1-2 lánnyal volt szex, igaz még előttem jó pár évvel és állítólag akkor a skalpvadász idejét élte, de akkor miért miért miért kell még mindig találkozni velük??????

Mi az Istent lehet ebben a helyzetben csinálni? Szakítani nem akarok, mert amúgy minden jó, de ez nekem iszonyatosan fáj.

2012. aug. 1. 16:26
1 2
 1/15 intrepid ***** válasza:
100%
Hát ez tipikus példája annak, hogy megszoksz, vagy megszöksz. Ha válaszút elé állítod, hogy a barátnők, vagy te, lehet, hogy a barátnőket választja. Ha ezt a kockázatot felvállalod, akkor mond meg neki, hogy válasszon.
2012. aug. 1. 16:33
 2/15 anonim ***** válasza:
6%

Nézd, abban igaza van, hogy ha meg akarna csalni, megtehetné, nem feltétlenül jönnél rá.

De az állandó féltékenykedéseddel tényleg ezt fogod elérni, akkor is, ha neki eddig eszébe se jutott.

2012. aug. 1. 16:33
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Köss kompromisszumot. Ne kettesben menjenek, hanem csapatban, és esetleg netalán te is elmehetnél nyugodtan.
2012. aug. 1. 16:37
 4/15 A kérdező kommentje:

Nem szoktam látványosan féltékenykedni vagy hisztizni, eddig csak kétszer említettem meg neki a másfél év alatt mióta együtt vagyunk, de attól még rosszul esik nagyon.

A közös találkákat meg inkább kihagynám, nincs kedvem jópofizni velük meg aztán én nem is ismerem őket.

2012. aug. 1. 16:40
 5/15 anonim válasza:
100%
A vacsora és a mozi tényleg randi, szerintem. Amúgy meg miért nem mész el velük egyszer, amikor találkoznak? Egyáltalán már bemutatott nekik? Szerintem ne állítsd döntés elé, mert én se szakítanám meg a kapcsolatot a barátaimmal, valaki kedvéért. Szerintem nem tudsz semmit tenni azon kívül , hogy elfogadod a helyzetet, vagy szakítasz vele.
2012. aug. 1. 16:43
 6/15 anonim válasza:
Előző vagyok. Nem láttam hogy már írtál. :)
2012. aug. 1. 16:45
 7/15 anonim ***** válasza:
Ha tényleg csak barátok, akkor téged miért nem hívnak el? Megértem, ha nincs kedved, de talán ha elmennél és megismernéd ezeket a lányokat, ők is megismernének, akkor talán felmérhetnéd, hogy tényleg barátian viselkednek-e a pároddal, vagy rá akarnak mászni. Ha előbbi, akkor megnyugodnál és bátrabban engednéd el máskor velük a párodat, ha pedig utóbbi, akkor jobb, ha hagyod, hogy folytassa a skalpvadászatot. Nekem nem férne bele a kapcsolatomba, én - ha nem változtat - tuti szakítottam volna vele. Járkáljon velem moziba, meg ebédelni, ne más lányokkal, akármekkora a barátság és akármilyen régi.
2012. aug. 1. 16:45
 8/15 anonim ***** válasza:

Ha soha nem találkozol velük, nem is fogod megismerni őket.

Nem értelek. Ezek szerint hívott magával, de te inkább visszautasítottad, előre feltételezve, hogy nem éreznéd jól magad. Közben otthon tunningolod magad amiatt, hogy ő kettesben megy a lányokkal valahová. Ha te is mennél, máris nem kettesben lennének.

Kicsit olyan, mintha gyártanád magadnak a problémát.

2012. aug. 1. 16:46
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem hívott még eddig sosem.
2012. aug. 1. 16:50
 10/15 anonim ***** válasza:

"A közös találkákat meg inkább kihagynám, nincs kedvem jópofizni velük meg aztán én nem is ismerem őket."

Akkor ezt a mondatot nem tudom értelmezni.

2012. aug. 1. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!