Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt vajon?...

Miért csinálja ezt vajon? Hiába mondom neki, hogy engem bánt, mint ha nem is érdekelné.

Figyelt kérdés

A páromnak rengeteg lány barátja van, akikkel rendszeresen találkozik is, van, hogy kettesben mennek el vacsizni, moziba, bulizni vagy ilyesmi. Nagy a baráti társasága és annak kb a 80%-a lány.

Sokszor mondtam már neki, hogy nekem ez nagyon rosszul esik, az én felfogásomban a mozi, vacsi stb abszolút randi, pláne ha KETTEN mennek csak. Ő erre mindig azzal reagál, hogy ezek a lányok már sokkal régebb óta az életében vannak, mint én, nem fogja miattam megszakítani velük a kapcsolatot és hogy ne legyek féltékeny, mert ha meg akarna csalni, akkor megcsalna akkor is, ha nem tudnám, hogy találkozgat velük és hogy nyugodtan én is szervezzek programokat a férfi ismerőseimmel, mert őt nem zavarja.

De ez annyira abszurd, ráadásul tudom, hogy 1-2 lánnyal volt szex, igaz még előttem jó pár évvel és állítólag akkor a skalpvadász idejét élte, de akkor miért miért miért kell még mindig találkozni velük??????

Mi az Istent lehet ebben a helyzetben csinálni? Szakítani nem akarok, mert amúgy minden jó, de ez nekem iszonyatosan fáj.

2012. aug. 1. 16:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Az egyik válaszoló írta, hogy "Köss kompromisszumot. Ne kettesben menjenek, hanem csapatban, és esetleg netalán te is elmehetnél nyugodtan." Erre reagáltam.
2012. aug. 1. 16:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Ezek szerint, ha jeleznéd, hogy mennél te is, akkor mehetnél. Jól értem?
2012. aug. 1. 16:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hű, ez nehéz ügy. Mondjuk én azzal sem értek teljesen egyet, amit eddig tanácsoltak neked, hogy találkozz te is a lányokkal. Én nem biztos, hogy szeretnék olyannal együtt vacsizni, akiről tudom, hogy lefeküdt már a barátommal.

De az durva, hogy több ilyen lánnyal is tartja a kapcsolatot én ezt biztos nem bírnám idegekkel!

2012. aug. 1. 17:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez nekem sem férne bele a kapcsolatunkba..Mozi?Vacsi?Na,oda velem is el tud menni..
2012. aug. 1. 20:08
 15/15 anonim ***** válasza:

túlreagálod!!! a férjem baráti köre 80%ban általános iskolai barátság. fiúk,lányok. egysdül,párban. soha nem feltételezném h azért találkozik valmaleyikkel mert akar tőle valamit,ez abszurd. féltékeny vagy,és valószínű neked nincsenek barátaid. igaza van a párodnak,nem szakíthatod el a barátaitól! nekem is vannak 10-20 éves barátságaim,és olyanok is igen,akikkel anno szex is volt. de mondjuk 15 éve!!! az komolyan mit számít már????

nőtársaim! a pasi azonnal menekülőre fogja ha be akarjuk szabályozni! ha amúgy minden oké,akkor ne hisztizz,mert hamar faképnél hagy!

2012. aug. 2. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!