Miért csinálja ezt vajon? Hiába mondom neki, hogy engem bánt, mint ha nem is érdekelné.
A páromnak rengeteg lány barátja van, akikkel rendszeresen találkozik is, van, hogy kettesben mennek el vacsizni, moziba, bulizni vagy ilyesmi. Nagy a baráti társasága és annak kb a 80%-a lány.
Sokszor mondtam már neki, hogy nekem ez nagyon rosszul esik, az én felfogásomban a mozi, vacsi stb abszolút randi, pláne ha KETTEN mennek csak. Ő erre mindig azzal reagál, hogy ezek a lányok már sokkal régebb óta az életében vannak, mint én, nem fogja miattam megszakítani velük a kapcsolatot és hogy ne legyek féltékeny, mert ha meg akarna csalni, akkor megcsalna akkor is, ha nem tudnám, hogy találkozgat velük és hogy nyugodtan én is szervezzek programokat a férfi ismerőseimmel, mert őt nem zavarja.
De ez annyira abszurd, ráadásul tudom, hogy 1-2 lánnyal volt szex, igaz még előttem jó pár évvel és állítólag akkor a skalpvadász idejét élte, de akkor miért miért miért kell még mindig találkozni velük??????
Mi az Istent lehet ebben a helyzetben csinálni? Szakítani nem akarok, mert amúgy minden jó, de ez nekem iszonyatosan fáj.
Hű, ez nehéz ügy. Mondjuk én azzal sem értek teljesen egyet, amit eddig tanácsoltak neked, hogy találkozz te is a lányokkal. Én nem biztos, hogy szeretnék olyannal együtt vacsizni, akiről tudom, hogy lefeküdt már a barátommal.
De az durva, hogy több ilyen lánnyal is tartja a kapcsolatot én ezt biztos nem bírnám idegekkel!
túlreagálod!!! a férjem baráti köre 80%ban általános iskolai barátság. fiúk,lányok. egysdül,párban. soha nem feltételezném h azért találkozik valmaleyikkel mert akar tőle valamit,ez abszurd. féltékeny vagy,és valószínű neked nincsenek barátaid. igaza van a párodnak,nem szakíthatod el a barátaitól! nekem is vannak 10-20 éves barátságaim,és olyanok is igen,akikkel anno szex is volt. de mondjuk 15 éve!!! az komolyan mit számít már????
nőtársaim! a pasi azonnal menekülőre fogja ha be akarjuk szabályozni! ha amúgy minden oké,akkor ne hisztizz,mert hamar faképnél hagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!