Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Engem nagyon érdekelne hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ádám Don Jon kérdése:

Engem nagyon érdekelne hogy ti mit tennétek a helyemben?!

Figyelt kérdés

nos a barátnömel majdnem 4 éve együtt vagyunk . van egy közös gyermekünk is 2 éves!

nos egyszer megcsalt az exével amikor 7 hónapos terhes volt akkor többször is megcsalt vele! de kiderült!

most 2 hete megint rajta kaptam kamu faceval írogat az exének! nekem a pofámba bele hazudik! hogy nincs kamu faceja nem beszél vele utálja meg le hordja de mégis lebukott mert rajta kaptam amikor irt vele! sírt hogy nem tudja miért írogat neki. meg a többi hazugság! sosem őszinte velem! mindig hazudik és hazudott! pedig megkap mindent! itt lakik nálunk! egyszerűen nem értem miért ilyen .. annyit tudtam belőle kiszedni hogy még mindig eszébe van az Exe.. pedig azt mondja hogy nem szereti és nem is hiányzik neki! akkor őszintén fiúk-lányok! ti mit gondoltok erről ? mit tennétek a helyembe ?? Én 25 éves vagyok a barátnőm 21 éves!

a gyerek életere esküdött és a pofámba hazudott hogy nem irt az exével és nincs kamu faceja de lebukott hazudott és hamisan esküdözik a gyerekere is!!!!! Kérlek titeket Írjátok meg mit tegyek mert be vagyok Zsongva! lelkileg padlón vagyok!

2017. jan. 15. 15:15
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:
100%
Kérdező, a csaj egy cafat, ne foglalkozz vele hogy hova fog menni, majd keres magának lakhatást, cserébe a szolgálataiért. Ő se vett téged figyelembe mikor megcsalt, te se legyél vajszívű, ez a nő nem érdemel mást.
2017. jan. 15. 15:47
 12/34 anonim ***** válasza:
36%

Azon túlléptem,hogy romák vagytok(bár máskor nem válaszolnék,de te megérdemled).

Mindenképpen fordulj ügyvédhez.Neked fogják ítélni a gyereket,ha az anyának nincs hova mennie, csak az erőszakolós mostohaapjához.

De téged ne érdekeljen hova megy.A gyereket vedd magadhoz jogi úton aztán csináljon amit akar, nem a te dolgod onnantól fogva.

Legalábbis engem nem érdekelne,hogy nincs hova mennie.Ha arra van esze,hogy 1,5 éve csaljon,akkor arra is legyen esze,hogy viselje a következményeket.Menjen akkor az exéhez,vagy ahova akar.

De a gyerekért tényleg küzdj,ne maradjon ilyen nő mellett.Fontosabb lenne neki az aktuális kufirc,mint hogy a gyerekével foglalkozzon.

2017. jan. 15. 15:50
 13/34 A kérdező kommentje:

szerintem biztosan az enyém a gyerek mert mindenki mondja hogy nagyon hasonlit rám!

énis gyanakodtam nagyon a mai napig gyanakszom hogy nem az enyém de nagyon hasonlit rám!

jó annya amugy nagyon szereti ö is a gyereket. csak ezt az Ex dolgot nem értem! miért gondol rá még mindig ?? miért hazudik nekem mindig egyfojtába? miért nem öszinte ??? miért kell belöle ki sirni ki könyörgni egy igazi szót is ?? ö szeret engem mindig azt mondja meg sir is . és könyörög is mindig hogy ne hadjam ell. nem értem fiuk-lányok ezt a nöt! én apa nélkül nöttem fel! ezért nem akarom elhagyni mert akkor a fiam is apa nélkül nöne fel tehát nem lehetnék vele mindig! csak néha amikor látogathatnám nagyon rossz apa nélkül! egyedül tanultam mindent az életbe! igaz jellenleg nincs munkám! de amugy mindig felhozza a pénzt hogy nincs pénze. miért nem veszek neki normális uj telot. pedig tavalj kapot telot tölem. akkor ruha stb stb mindig sir a szája pedig amikor volt munkám akkor havi 40-50 ezreket kapott tölem! nem értem mivan vele!

2017. jan. 15. 15:52
 14/34 anonim ***** válasza:
14%
12# talán látod így neten keresztül ki a roma? Szerinted a magyar hölgyek között nincs ilyen r... c?
2017. jan. 15. 15:58
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Írtam, hogy a gyereket ne engedd neki elvinni. A bíróság is valószínűbb, hogy neked ítéli, ha ő nem tudja eltartani.
2017. jan. 15. 15:59
 16/34 A kérdező kommentje:

nem tudok már írni se annyira kivagyok!

most 2 éves a gyerek! nem 7 éves! tehát most 2 éves!

a 7 évest azért irtam itt kommentbe mert kijavitotta a szótár a 2-est 7-esre.

igen én roma vagyok de csak félig! apám részéröl akit nem láttam 5 éves korom óta. anyám nevelt aki magyar!

tehát magyar nevelést kaptam! a barátnöm magyar.

én 25 éves vagyok Ö pedig 21 éves!

a gyermekünk 2 éves kis fiu!

most nem csalt meg nem feküdt le vele csak irogatott neki! de az exe letiltotta és le irta neki hogy nem kellesz! de a barátnöm akkoris kamu fb-t csinál és rá ir! amikor megcsalt 7 honaposan terhesen ugyan ezt csinálta az exével zaklata és elment hozzá. és elcsábitotta. az ex pasija és a jellenlegi barátnöje rám irt hogy a barátnömet álitsam le mert zaklatja mindig. a barátnöm egyböl kamuzott hogy az exe zaklatja! de végig olvastam az egész beszélgetést és az ex pasija nem egyszer le irta neki hogy hagyja békén de a barátnöm azt irta neki! hogy : csalodtam benned minek adsz reményt ha esélyt nem?. nos ilyet irt az exének a barátnöm!

2017. jan. 15. 16:00
 17/34 anonim ***** válasza:
29%

14# onnan gondolom,hogy magyar családban elég ritka az ilyesi:

"nincs hová mennyen mert az annya pasija meg akarta eröszakolni nemis egyszer."

Kérdező: Nem kell,hogy apa nélkül nőjjön fel a gyerek. Magadhoz veheted,ha neked ítélik. A leírás alapján 100x értelmesebb és jobb ember vagy,mint az anyja.

Majdnem 4 éve vagytok együtt,gyerek is van, ő mégis az exe után sír+ meg is csalt vele terhesen..Hányinger én már rég kiraktam volna.

Hülyére vett,de a pénzed azért kellett neki. inkább a gyerekedre költs,ne arra a szutyokra

2017. jan. 15. 16:07
 18/34 felelek de nem merek válasza:
100%
Így járt, legkozelebb gondolja át hogy mit csinál tedd ki a szürét mert ha hűtlen az hűtlrn is marad foleg terhesen uristen nagyon sajnalak :(
2017. jan. 15. 16:09
 19/34 A kérdező kommentje:
nem nemis engedném hogy elvigye a gyereket! mert az exe fontosabb lenne mint a gyerek! innen csak Jogi uton viheti ell a gyereket! ha elhagynám! de nem tudom elhagyni nem tudom elküldeni :( mindig mindenkivel jó szivü voltam! :( ha elküldöm a gyerek annya nélkül lessz. ezt nem akarom neki! szeretem a barátnömet én hülye! még ezek után is érzek iránta vagy csak a megszokás nem tudom!! de másabb lenne nélküle igaz nem lenne ennyi ideg ennyi lelki fájdalom! de visszont bennem lenne az hogy biztos az exe dugja stb stb azok a rossz görcsös érzések! én régen is éreztem hogy megcsal nem tudom hogyan de rendesen éreztem hogy megcsal engem és ugy derült ki hogy télleg megcsalt terhesen! akkor nagyon kivoltam sirtam is nagyon elis mentem pár napra haverhoz. és sirt hogy kell neki esély a gyerek életére akkoris esküdött hogy több ilyen nem lessz nagyon szeret engem stb! DE EMBEREK! MÁR MÁSNAP ÁTT MENT HOZZÁ ÉS MEGCSALT ! HIÁBA ESKÜDÖTT MEG A HASÁBAN LÉVÖ GYEREKRE! AKKORIS ÁTTMENT HOZZÁ MEGCSALNI! ÉS UGY HOGY ELJÖTT HOZZÁM AZ NAP A BARÁTNÖM MERT AKKORIBA NEM LAKOTT NÁLUNK. ÉS KÉRT PÉNZT HOGY ÁTMENJEN KÖRÖSRE CIPÖT VENNI MERT OTT VANNAK JÓ CIPÖK ÉS A BARÁTNÖJÉVEL MEGY. ADTAM NEKI EGYBÖL PÉNZT. ERRE KIDERÜLT HOGY SEMMI CIPÖ SEMMI BARÁTNÖ HANEM AZ EXHEZ MENT PUDINGOT CSINÁLNI MEG SÜTEMÉNYT CSINÁLNI.PFF ESKÜSZÖM HA VISSZA MEHETNÉK AZ IDÖBE AKKOR KÖRBE RÖHÖGNÉM EZT A NÖT ÉS 100 KM-ES KÖRZETBEN KERÜLNÉM!!!
2017. jan. 15. 16:10
 20/34 anonim ***** válasza:
89%

Elsőnek is, 4 éve vagytok együtt, és 2 éves, és a barátnőd 21...na szerintem már ez az első baj...1 év után gyereket csinálni, nem valami felelős a "semmibe". Hány éves is volt akkor a barátnőd...? Inkább le se írom...

A másik az, hogy ha szerelmes az exébe, és irogat neki, és ha nem lépsz, nem hagyod ott, szerinted fog valamit javulni a helyzet?...

Annyira de annyira elsiettétek ezt az egész gyerekvállalást, hogy csak na!!! :D

Most meg lehet nézni hogy mi lesz...

2017. jan. 15. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!