Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van az a megcsalál ami nem derül ki?
Figyelt kérdés
Tényleg tud az ember (a megcsaló) ugyanúgy a párja szemébe nézni? A párjának nincs olyan érzése, hogy valami nem stimmel?2017. jan. 15. 09:24
1/8 anonim válasza:
Ez egyénfüggő. Van aki képes erre, akár többször is, van aki nem, bár az nem is megy bele félrelépős kapcsolatban. Aztán olyan is van, akit furdal a lelkiismeret, és egy félrelépésből levonja azt a következtetést,hogy Ő alkalmatlan erre. Vagy azt, hogy a párkapcsolatát nem érdemes tovább folytatni.
A kérdésedre ezer válaszlehetőség van.
2/8 anonim válasza:
Még nem fordult elő ilyen velem, de én szerintem simán eltudnám titkolni, mintha mi sem történt volna. Viszont akibe szerelmes vagyok azt nem tudom megcsalni. Egyszerűen ilyenkor nem érdekel más férfi, még ha az 10/10-es se.
3/8 anonim válasza:
Persze, hogy van. Általában 2 féle módon derülhet ki, vagy a lelkiismeret furdalás győz, vagy szerető többet akar és lebuktatja akár véletlen akár szándékosan.
4/8 anonim válasza:
Van. Mi a szexpartneremmel 5éve,hogy kavarunk,de az ostoba felesége nem jön rá.
Nyugodtan pontozz le,már megszoktam!
5/8 anonim válasza:
Én tudok a pasim szemébe nézni ugyanúgy,nem vesz észre semmit!
Persze nem vennék rá mérget,hogy sosem tudja majd meg! 19L
6/8 anonim válasza:
Hát persze, hogy van!Ha mindkét fél korrekt és egyik sem akarja lebuktatni a másikat.
7/8 anonim válasza:
Van. Ezért titkos kapcsolatnak nevezik. Szerintem jóval kevesebb derül ki,mint nem. Véletlenek,esetleg érzelmek felerősödnek,akkor derül rá fény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!