Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet-e egy olyan feltételezés, amely szerint a férjek kb.90 százaléka megcsalja a feleségét, csak ennek mintegy a fele nem derül ki?
Nagyon sok férfitól hallottam már ezt szépen megideologizálva, hogy amiről a másik nem tud, az nem fáj, és tulajdonképpen a feleségük nem is bánja, hogy csalják őket.
Hosszú távon azonban ezekről az esetekről kiderült, hogy a feleséget azért nem érdekelte a dolog, mert már egyáltalán nem érdekelte a férje, már elő volt készítve a menekülési útvonal, a szakítás. Ilyenkor már a nő szépen készülődik az önálló életére, spórol, ismerkedik másokkal és csak idő kérdése, hogy mikor adja be a válópert.
Persze a pasinak roppant kényelmes abban a tudatban élni, hogy nyugodtan kielégítheti a testi vágyait, miközben otthon a feleség ellátja, kiszolgálja. Nyilván vannak ilyen nők is, de kevesebben. Az általam tapasztalt példák többségében a férfiak nagyon meglepődtek, amikor kiderült, hogy a feleségük már évek óta tudatosan készült a válásra, ezért nem érdekelte őket, hogy a férjük kivel kavar.
5, nőknél lehet, mert egy csúnyább nő is kap könnyen partnert. De egy rondább(kövér, elhanyagolt stb) férfi (ha nincs sok pénze) nem igen válogathat.
Szerintem.
Nőként ismerősi körben szétnézve azt mondanám, hogy a ffi külsejének semmi köze ahhoz, hogy megcsalja e a feleségét vagy sem. Volt köztük aki nekem abszolút nem jön be, sosem gondoltuk volna róla, hogy nőzik, aztán kiderült mégis. De nekem pl. nem jönne be.
Elismerem, hogy nagyobb a kísértés, ha nagyon jól néz ki a pasi, akkor biztos sokan szeretnének tőle valamit; de ha valaki jó dumás, jó humora van, de esetleg kevésbé néz ki jól, ugyanúgy jó esélyekkel pályázhat. A hűség döntés kérdése!
Rengeteg a papucs férfi. Talán a népesség fele, kétharmada? Ők biztos nem csalják meg a nőiket. Tehát nem, ez nem igaz.
Viszont a nők szemében legvonzóbb férfiak tényleg sokszor megcsalják a nőiket és ez miatt alakulhat ki a nőkben az, hogy majdnem minden férfi megcsalós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!