Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik számotokra olyan zene/film, amely valamilyen különleges eseményhez (jó vagy rossz) kötődnek?
Figyelt kérdés
2015. dec. 4. 14:38
1/17 anonim válasza:
Jó és rossz nincs, csak tapasztalás. Mindig van olyan zene, amilyen valamilyen eseményhez, élményhez, emberhez köt, de ez idővel elhűl, majd megszűnik.
2/17 anonim válasza:
Pozitív élményhez kötődik a "The Hunt for Red October"; negatívhoz a "The Guitar".
3/17 anonim válasza:
Most vegyes érzéseim vannak a "Valami van a levegőben" című számmal kapcsolatban..
4/17 anonim válasza:
Van. :) Oroszlánkirály zenéje mindig elszomorít. :)
5/17 anonim válasza:
Igen a Hannibal, néha szívesen felvágnám az embereket darabokra. És 1-2őt még meg is sütnék.
6/17 opened paradise válasza:
Majdnem minden lányhoz kötök egy számot,így vannak ilyenek.
7/17 A kérdező kommentje:
Írnál párat?
2015. dec. 4. 16:26
8/17 anonim válasza:
én mindig Linkin Parkot hallgatok ha szerelmes vagyok.
ha meg úgy érzem magam mint egy szörny akit elutasít a világ, akkor Skillet, Three Days Grace stb.
9/17 opened paradise válasza:
Pill.
8.
Adam Gontier,vagy Matt Walst?
10/17 opened paradise válasza:
Three Days Grace-Last to know. A szöveg is tökéletesen illett oda.
Ed Sheeran-Dont (de ezt olyankor is,mikor tanácstalan vagyok. Ilyenkor az életem tökéletes aláfestő zenéje az "Á lám lám lá láh" :D)
Fall out boy-Little less 16 candles,meg egy másik lányhoz a Young Volcanoes. Utóbbi pont akkor jött ki és hihetetlen boldog voltam,hogy eljött velem randizni.
Most elsőre ezek ugranak be.
Amúgy nem a legkedvesebb számaim,egyiket jó ideig nem is bírtam,mégis hozzákötődtek az adott személyekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!