Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Létezik 80 ezer alatt olyan...

Létezik 80 ezer alatt olyan laptop amely, web kamerás, lehet rajta filmet nézni és van rajta OP rendszer? Nem kell nekem különleges flancos izé.

Figyelt kérdés
Lehet én keresem rossz hely, de csak 100 ezer fölöttieket látok vagy éppen 99.000 de az is 100 tulajdonképpen. (Azért gondoltam OP rendszeresre, mivel azzal sem kéne cseszekedni vásárlás után...egyszerűen megvenném a laptopot tették fel rá openoffice-t, skypeot, böngészőt aztán használnám)

2013. febr. 7. 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Az oprendszert beleszámolják a gép árába, tehát ha veszel 80-ért egy gépet, annak a hardvere csak 65 ezret ér. Semmi képen ne vegyél Windows-al előtelepített gépet, inkább bízz meg valakit, hogy 3000 ezerért rakja fel az oprendszert, és ezeket a dolgokat. Hidd el nem ér pénzt az eredeti oprendszer.
2013. febr. 7. 14:29
 2/5 anonim ***** válasza:
80 alatt netbookot kapsz, ami semmire se jó vagy használtan nézel egyet pl vaterán, apródon stb vagy gyűjtesz vagy összeraksz egy asztalit.
2013. febr. 7. 14:29
 3/5 Komplikato ***** válasza:

"Az oprendszert beleszámolják a gép árába, tehát ha veszel 80-ért egy gépet, annak a hardvere csak 65 ezret ér."

Nem feltétlenül, amikro akciók vannak akkor kemény 5-8.000 felár csak az OS. Amúgy meg 8-14.000, külön véve viszont 22-28.

vagy kifutó gépet kapsz ennyiért, már ahol tartanak ilyet, néha jókat ki lehet fogni vagy ilyen egybe integrált kütyüket, mint pl. az AMD Brazos* vagy Neo procis gépei, amiknek alacsony a teljesítménye, de a VGA miatt full HD videót is simán viszi. Az a baj, hogy ritkán tartják, pedig olcsó, láttam pl. Asus-t OS-el együtt volt vagy 77.000 bruttó. No meg nem mindegy boltban veszed vagy multinál, mert utóbbi helyen simán rá tesznek vagy 20 ronygot.

*Ilyen 2x1.6Ghz-es kis fogyasztású proci, valamivel jobb mint egy két magos atom, de nem erőmű. Cserébe jó pár órát kibír.

2013. febr. 7. 15:05
 4/5 Komplikato ***** válasza:

Oprendszeres gép az NEM úgy néz ki, hogy megveszed és rajta van az OS.

Az úgy néz ki, hogy első bekapcsolásnál elkezdi telepíteni az OS-t (vagy inkább befejezi telepítést) HA a vevő elfogadja a licenc szerződést. Persze hamarabb fent van mint ha SK telepítenéd, de a gép sebességétől függően eltarthat kis ideig.

2013. febr. 7. 15:07
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Eddig ezt találtam, ami jónak tűnik

[link]

Maximum Call of Duty-t játszanék rajta, de azt is ritkán.

2013. febr. 7. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!