Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Párkapcsolatban léptetek már félre csak a szex téren, ha tudtátok, hogy sose derül ki?
Figyelt kérdés
Akár k.u.r.v.ával, teljesen mindegy.... külföldi út alatt pl. Vagy bárhol bárkivel, lényegtelen, csak adódott egy lehetőség amikor olyan volt a helyzet, hogy tudtátok, sosem fog kiderülni. Nem azért mert amúgy rossz a kapcsolat, csak az izgalom miatt.2015. máj. 17. 00:55
2/11 A kérdező kommentje:
Kicsit bővebben? mi volt a szitu? mit éreztél, közben, vagy utána...
2015. máj. 17. 01:05
4/11 anonim válasza:
Soha nem tudnám ezt megtenni, ha tényleg szeretném a barátnőmet. És ha lenne.
5/11 anonim válasza:
Nem, még soha nem csaltam meg egyik barátnőmet sem. Fizetőshöz is csak akkor mentem, amikor nem volt senkim. Vannak még olyan barátaim, akik hasonlóképpen viszonyulnak ehhez. De van olyan is, aki minden lehetőséget kihasznál.
6/11 anonim válasza:
Volt 1 csaj aki bejött külsőre és lerészegedtünk 1 buliban amíg a bnőm otthon aludt. Táncolni hívott azzal nem volt semmi gond de elkezdett elég durván flörtölni közben. Utána mondta, h küldjek a bnőmnek egy sms-t ,hogy otthon vagyok és aludjak nála ,sosem derülne ki...mondtam ,h viszlát és hazamentem! Szóval nem ,nem volt ilyen!
7/11 Dreed válasza:
Nem. Ha komoly kapcsolatra vágytam,akkor ez tabu volt.
Persze nem voltam szent én se,de ha komolyat akartam,akkor komolyan is vettem :) És erre büszke is vagyok!
8/11 anonim válasza:
Igen. A férfiak többsége tudja a szexet a szerelemtől külön kezelni. Elmehet egy luxusprostival úgy, hogy közben szereti a partnerét.
9/11 anonim válasza:
A férfiak nem tesznek ilyent. Pasikák, fiúkák igen.
10/11 anonim válasza:
Öröm volt olvasni a monogámiát tartani tudó/akaró férfi társaim sorait! Uraim, megy a tisztelgés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!