Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire etikátlan, ha találko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire etikátlan, ha találkozom ezzel a pasival?

Figyelt kérdés

Van barátom. Egy éve vagyunk együtt. A kapcsolatunk olyan, mint az álló víz, de egyszerűen képtelen vagyok szakítani a partneremmel, mert teljesen megrémít, hogy akkor hirtelen kilép az életemből...

Van egy másik pasi, akivel igazából csak az interneten szoktunk chatelni. (Nem szexchat, vagy akármi, csak beszélgetünk időnként.) A pasi 120Km-re lakik tőlem, és szó volt róla, hogy találkoznánk. Tudom, hogy tetszem neki, és nekem is nagyon szimpatikus eddig ő. (Élőben sosem láttuk egymást) Arra gondoltam, hogy találkoznék ezzel a pasival, de nem randiként, csak azért, hogy végre élőben is megismerjem. Nyilván a pasinak is tisztán megmondanám, hogy ez nem randevú, csak kíváncsi vagyok rá élőben.

Ez mennyire etikátlan a barátommal szemben? (Tudja, hogy beszélgetek a másik sráccal.) Nem lenne semmi testiség sem a találka során, de mégis felvet bennem bizonyos kérdéseket azzal kapcsolatban, hogy egyáltalán szabad-e így találkoznom vele. (Amúgy részemről nincsenek romantikus érzések a chatpartnerem iránt, csupán szimpatikus. De a chatpartnerem sem táplál irántam romantikus érzelmeket azok alapján, amit írt, mindössze csinosnak és vonzónak tart.)

Ti mit gondoltok erről?

2017. jan. 14. 09:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%

Tudom, hogy tetszem neki, és nekem is nagyon szimpatikus eddig ő.

kérdező, miért kamuzol??

azt mondod lejjebb, ennek semmi köze a romantikához, nem akartok egymástól semmit, de azért tetszel a pasinak, és te is szimpatizálsz vele.

ha nem így lenne, ide ki sem írtad volna a kérdést, te egyértelműen nőként vagy kíváncsi a férfira, és nem csak az emberre.

és igen, etikátlan.

menjen veled a párod is,ha te ebbe nem képzelsz bele semmi romantikát.

velem pont ezt csinálta egy pasi, h. a nője háta mögött talizott volna velem, de én ebbe nem mentem bele.

neki is egy szar kapcsolata volt, és lépett volna ki,de csak akkor, ha én már biztosan megleszek neki.

szóval

1. lezárod a tré kapcsolatodat, és szabadon randizhatsz, de mivel kapcs.függőnek tűnsz, ezért ez nehéz lesz.

2. elmondod a párodnak, kivel talizol, és megkéred, kísérjen el

3. nem talizol az illetővel.

ennyi!

2017. jan. 14. 11:27
 12/16 anonim ***** válasza:
5%
Én találkoztam egy chates ismerőssel élőben úgy hogy tudom hogy nagyon megszexelne, a barátom nem tudott róla és akkor mi van??? Ültünk egy kávézóban egymással szemben és vizet és narancslevet ittunk meg dumaltunk 3 órahosszát egymás életéről, ennyi. Más több nem is volt célom, egyszerűen csak vot kedvem találkozni. Nem szakadt le az ég. 30/N
2017. jan. 14. 13:09
 13/16 anonim ***** válasza:
27%
Asszem ha nyitnék egy ületet ahol gerinceket lehet kapni, meggazdagodnék....
2017. jan. 14. 14:36
 14/16 anonim ***** válasza:
11%
A probléma ott van hogy eszedbe jut más pasival talàlkozni valszeg azért mert unalmas a jelenlegi kapcsolatod ha a pàrod rugalmas és te vagy neki az első meg nem hanyagol el akkor hagynod kéne ezt a chat partnert mégha érzelmeid nincsenek akkor is màsrész az nem jelent semmit hogy most nincsenek érzéseid irànta és neki sincsen attol függetlenül még lehetnek ha taliztok ezt előre nem lehet megàllapitani hogy dugópajtinak kellessz neki vagy komolyabban meg akar ismerni !
2017. jan. 14. 14:47
 15/16 anonim ***** válasza:
11%
Tudom mijen érzés kapcsolatfüggővagy és ragaszkodsz a mostani parteredhez mégha valami nem klappol de ha azt érzed hogy nem tudtok vàltoztatni a dolgokon vagy màr te nem szereted csak a megszokàsbol vagytok együtt akkor zàrd le vele ennek igy nem sok értelme van plàne ha te is talizni akarsz vele!Etikàtlan és félreérthető szitu mivel pasi az illető egy idegen nem egy volt sulis tàrsad haverod akivel évekkel ezelőtt taliztatok vagy nem egy gyerekkori haverod !
2017. jan. 14. 14:52
 16/16 anonim ***** válasza:
37%
de uncsi már ez a 'gerinc' blabla ...:/
2017. jan. 14. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!