Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért találkozom ennyi ítélkező emberrel? 20/F
Nem általánításból, csak azt veszem észre, hogy sok embernek nem tetszik, hogy ázsiai vagyok (édesapám részéről japán vagyok). Lehet, én látom rosszul, de nagyon sok olyan lánnyal találkoztam, akik csak úgy néztek rám, hogy jó velem beszélgetni és élvezik a társaságomat, de amikor a tudtukra adom, hogy szeretnék komolyabb kapcsolatot velük, rögtön leráznak.
Persze lehet semmi összefüggésbe nincs a származásommal, de hirtelen csak erre tudok gondolni. Sem nyomulós, sem bunkó nem vagyok, sem semmi rossz szokásom nincs (cigi, ivás hasonló). De most nem is ez a lényeg, most nem szeretném minden jó és rossz tulajdonságomat elmondani mert egyrészt abból nem lenet megállapítani semmit, másrészt sokan diszkrimináltak már a származásom miatt, ezért gondoltam erre.
Nem hiszem, hogy ez a gond.
A nők ösztönből is szeretik a külföldi, vagy külföldi származású férfiakat.
Ha elutasítanak, annak mása oka van.
Nem hinném, hogy ítélkezőek lennének az emberek itthon az azsaiakra és főleg nem a japánokra.
Szerintem nem voltal egyszerűen az esetük eddig azoknak akikkel kezdtél volna.
eleve az,hogy a nyomulást és a jó értelemben vett bunkóságot ami valójában bátor kezdeményezés és irányítás,vagyis a dominanciát ami az első számú vonzerő te negatívként tünteted fel,arról árulkodik,hogy semmit sem tudsz a nőkről,vagy a csajozásról.
tehát nem a származásod a probléma,hanem inkább a határozatlanság,pipogyaság,irányítás elvesztés.
En no vagyok, de szerintem nem vonzó a bunkóság. A nyomulas sem jó egy ponton túl. Akinek bejön egy férfi, anélkül is összejönnek. Legalábbis nekem nem ferfias, ha valaki ezekkel akar dominálni.
A szarmazasodat illetően... Sajnos érezhetően nő a rasszizmus a kormány szándékának megfelelően. :( En ismerek not, aki csak az azsiaiakra hajt. :) Én is bele voltam zugva annó egy japan férfiba. :)
Nem lehet, hogy az azsiaiakkal szembeni méret előítélet játszik?
Én sem hiszem, hogy a származásod lenne az oka. Ellenben akár előny is lehet, ha olyan körökben mozogsz. Nem tudom, hogy fővárosi vagy-e, mert ezt nem írtad, de ha igen, itt rengeteg j-rock, j-pop és hasonló buli, összejövetel van, ahol a lányok kifejezetten előnyben részesítik a japán származású férfiakat. Sajnos más városról, kisebb településekről nincs ilyen információm, de ha van lehetőséged, érdemes lehet elnézned ilyen helyekre. Ha mást nem, legalább ismerkedsz :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!