Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az összes nőnek unszimpatikus vagyok, akivel találkozom?!
Külsőre is kifejezték már a nemtetszésük, de akivel esetleg továbbjutok és mondjuk elfogadja, hogy úgy nézek ki, ahogy, őket az zavarja, hogy nincsenek kicsapongó dolgaim, nem vagyok perverz állat, normális szexuális igényeim vannak és nem vágyom világmegváltásra. Én vagyok a rossz, vagy a világ körforgása gyorsult fel körülöttem?
20+ srác (férfit sem írok, mert nem akarok túlozni)
Ez aztan az onsajnalat!!!
Kapard ossze magad,es fel a fejjel!
Szerintem ennyi információból semmit sem lehet eldönteni.
Nem tudjuk hogy nézel ki(csak, hogy szerinted szarul), hogyan viselkedsz (csak, hogy szerinted normálisan).
De valószínűsíthetem, az utolsó mondatból, hogy inkább veled van a probléma, mint a világgal, bár a nőknek vannak fura dolgaik amiket ők se értenek, de ezt el kell fogadni és menni előre.
22/f
Szerintem csak nem volt szerencséd...és ne feledd: aki egyből leír, csak mert külsőre nem jössz be neki és nem ad esélyt arra, hogy megismerjen, az biztosan nem olyan, mint akire te vágysz :)
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!