Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz valaki unszimpatikus?
1. Ha túlságosan szép. (Nem vagyunk egy kategóriába sorolhatók.)
2. Ha hazugságon kapom. (Nem kell külön magyarázni.)
3. Ha látom, hogy trágya módon viselkedik valakivel. (Vajon velem is így tenne?)
4. Ha látom, hogy bele van zúgva valami világsztárba, s fanatikusan "szerelmes" belé. (Vajon az ábrázatom helyére Ronaldo fejét képzelné el, amikor szeretkezünk?)
5. Ha hallom, hogy a szókincse a káromkodásban merül ki.
6. Ha látom, hogy 180 kilós, és épp nem fut/edz/kondizik, hanem zabál.
...
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Ha nem tud helyesen írni, normálisan fogalmazni, pl. ijen, hüje, szemhély, stb.
Hmm... azokkal se, akikről előbb terjed a hírük, hogy mekkora nőcsábászok, átvernek mindenkit.
Más hirtelen nem jut eszembe.
Most ezt kifejezetten párkapcsolati célú ismerkedésre értem.
- mogorva arckifejezés (nem az a lényeg, hogy vigyorogjon, sőt... de ha vkin látszik, hogy utálja az egész világot, az nem szimpatikus)
- ápolatlanság, igénytelenség (kirohadt fogak, csapzott-zsíros haj, nem karbantartott arcszőrzet, full gennyes-ragyás arc, piszkos és agyonhordott ruha, testalkathoz nem illő ruha - vékony emberen XXL-es póló, kilátszó alsógatya, túl bő farmer stb.)
- ha nagyon ellentétes a stílusa velem (swagyolo, fukszos rapper, flitteres-edhardys-márkajelzéses diszkós stílus, páwa)
- bizalmaskodik, kétértelmű megjegyzéseket tesz stb.
- ha mondjuk hallom, hogy minden 2. szava az, hogy b...meg (most őszintén, szoktam én is káromkodni néha, de azért van egy határ...)
- alacsonyabb nálam (157 cm vagyok, szóval nem egy akkora kunszt :D)
5. vagyok,
azt elfelejtettem odaírni, hogy most úgy elképzeltem, hogy vkivel életemben először találkozom az utcán, és vetek rá egy pillantást, majd úgy döntök.
Persze lehetnek más szituációk is. Pl. neten számomra kiakasztó, ha valaki egy értelmes mondatot nem tud leírni, mert hemzseg a helyesírási szarvashibáktól, illetve az is, ha direkt menőzésből hülye rövidítgetéseket ír (pl. vagyok helyett vok), vagy ha pl. v helyett mindig w-t).
Aztán ha arról beszélünk, hogy olyan, akit már ismerek, akkor pl. ha tudom róla, hogy hazudik, hűtlen volt akár egyszer is, állatot kínoz, cikinek tartja a műveltséget / olvasást / színházbajárást, többektől azt hallom, hogy nem alkalmas kapcsolatra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!