Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagáljam le a dolgokat, ha találkozom velük?
2 éve az exem darabokra törte a szívemet egy másik nő miatt. A nőcske pár hete életet adott a közös kislányuknak. Teljesen még a mai napig sem tudtam feldolgozni a szakítást, még mindig bennem van a szálka. Nem haragszom már rá, megbocsájtottam neki, de legbelül még mindig fáj a dolog!
Viszont mit tegyek ha esetleg találkozom velük és a picivel egy bevásárlóközpontban vagy bármilyen 4 fal közti helyen? Eszembe jutott és elkezdtem gondolkodni,h ilyenkor mi lenne a helyes: Odamenni hozzájuk és gratulálni, vagy csak menjek el mellettük? Az utóbbit tahóságnak tartom, nem tudom ezt magamról elképzelni, h csak továbbmegyek, mert azt hinnék (szerintem), h savanyú a szőlő... Ilyenkor szerintetek mi lenne a helyes? Köszönöm a válaszokat! :)
1. komment: Épp ellenkezőleg, nem egy újszülöttre leszek féltékeny és irigy... És pont ezt a fajta oktalan feltételezést szeretném elkerülni az ő részükről is, ezért kezdtem el gondolkodni ezen, h mi lenne a helyes reakció!
Megoszlanak a vélemények... 😄 Levélben olyan tanácsot kaptam, h ebben az esetben menjek oda gratulálni mert pont ezzel a lépéssel nem fogok olyan látszatot kelteni, h irigy vagyok... Szóval most aztán nem tudom 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!