Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Összejöttem egy éjszakára egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem egy éjszakára egy nálam jóval fiatalabb lánnyal, aki most fenyeget és zsarol. Hogyan tudnék kijönni ebből?

Figyelt kérdés

Még múlt év augusztusában tartottunk egy céges bulit, ahová bárki meghívhatta az ismerősét/hozzátartozóját. Megismerkedtem egy lánnyal, akin bár láttam, hogy fiatal, de nem hittem volna, hogy ennyire (20-nak tippeltem, kiderült, hogy csak 15). Tudni kell, hogy már első körben is hazudott nekem, azt mondta, egy kolléganőm barátnője, vele jött ide. Elég sokat beszélgettünk, működött a kémia, így még a kocsimban is folytattuk a dolgot - sajnos túl sokáig merészkedtünk, megtörtént a dolog. Én nem gondoltam folytatásra, és reméltem, hogy ő is helyén kezeli a sztorit. Face-en írogatott ugyan egy még darabig, de megpróbáltam leépíteni, kevesebbet írtam stb.

Aztán pár hónapja kaptam tőle egy nagyon hosszú, kézzel írott levelet, ami olyan volt, mintha valami óvódás írta volna. Csak a nagy szerencsének köszönhetően találtam meg én és nem a feleségem (sajnos családos vagyok), mert nem én szoktam ált. üríteni a ládát. Ebben leírta, hogy lényegében szerelmes belém, soha ilyen férfivel nem találkozott stb. és a közelemben akar lenni. Valószínűleg nyomozott utánam, mert a címemen kívül azt is valahogy megtudta, hogy úton van nálunk az első gyerek. Ekkor én úgy voltam vele, hogy jobb ezt személyesen megbeszélni, ezért elmentem hozzá és elmagyaráztam, hogy ez miért nem működhet közöttünk. Hogy sajnálom, ha megbántottam, de nekem már családom van stb. Valami 5 órán át beszéltünk, illetve főleg én, ő csak annyit árult még el, hogy szűz volt (bár ennek semmi jelét nem láttam). Akkor és ott nekem úgy tűnt, hogy megértette, mi a helyzet.

Aztán december végén váratlanul felhívott az éjszaka közepén, sírva, hogy ő nem bírja ezt tovább, de megérti a helyzetet, és annyit kér csak, hogy legyünk még egyszer együtt normálisan, megadva a módját, utoljára, és onnantól nem fog többé keresni. Persze egyértelmű, hogy nem mentem bele, csak még több érzelmi töltést adtam volna, ezért elmondtam még egyszer, hogy miért nem oké ez nekem, és hagyjon most már végre békén - sajnos elég ingerült voltam, de ha szépen nem ment, akkor majd csúnyán.

Ezután egy darabig csendben volt, majd kezdődött az ámokfutás. Minden létező csatornán elkezdett fenyegetni, hogy beárul a feleségemnél, hogy terhes tőlem (!), de azt is bedobta, hogy a rendőrségre megy azzal, hogy megerőszakoltam - ez utóbbi nyilván marhaság és ennyi idő távlatából még bizonyítani sem lehetne (nem beszélve arról, hogy üzenetek vannak arról, hogy zsarol), viszont az sem hiányzik, hogy valami beteg állatként emlegessenek a hátam mögött, pláne munkahelyen - mivel időközben az is kiderült, hogy a hölgy az egyik idősebb kollégám lánya.

Most ezek után mit lehet tenni? Hogyan tudnám lenyugtatni? Nem szeretném, ha a gyerekem pusztán emiatt csonka családban nőne fel, vagy a karrierem megsínylené. Vagy mégis az a megoldás, hogy feküdjek le vele újra? Volt már valaki hasonló helyzetben? 32/f

2017. jan. 13. 16:40
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

"Sajnálom emberek!.. Hogy pénzem van és még jól is nézek ki...nekem ezt adta meg az élet. Irigy kutyák... :D"

Na most már tuti, hogy kamu a kérdés.

2017. jan. 13. 19:16
 32/41 anonim ***** válasza:
80%

nehogy már, emberek... :D

van itt minden, részeg nős férfi, akinek a terhes felesége otthon várja őt, meg egy kiéhezett 15 tinilány, aki 32 éves kecskét ment vadászni egy céges partira... :D

ja, képzelem azt a céges partit, ahova a vezetőség megengedi a dolgozóinak, hogy vigyenek magukkal minden boldog-boldogtalant... :D kérdező, gondolom te sem vagy tisztában ennek az adóvonzatával... :D

2017. jan. 13. 19:22
 33/41 anonim ***** válasza:
Több ilyen pszichopata csaj kéne,máris többen meggondolnák,hogy félrelépjenek.Remélem kiderül minden,megérdemelnéd!
2017. jan. 13. 21:43
 34/41 anonim ***** válasza:
XD Szép meg fektetsz valami kis csajt miközben a barátnőd otthon vár téged várandósan. Öreg ne akard már nekem bemesélni, hogy a 15 éves leányzót te tényleg 20-nak tippelted. Nézzük a tényeket meghúztál egy kis korút a kocsidban gondolom azért volt ott a kocsid mert nem is ittál, aztán meg a karma jól arcon baszott meg érdemled te patkány igazi nyomorult vagy.
2017. jan. 14. 02:02
 35/41 anonim ***** válasza:

Trollolollo :D

De annak ügyes, elnezve a komment számot.

2017. jan. 14. 05:49
 36/41 anonim ***** válasza:
Ha nem kamu, a 15 évesnek drukkolok.
2017. jan. 16. 16:13
 37/41 A kérdező kommentje:
Még valami okos megfejtés?
2017. jan. 16. 16:20
 38/41 anonim ***** válasza:

Remelem 18 ev mulva kiderul ,hogy a gyerek akit neveltel nem a tied, mert a feleseged is megcsalt :) ezt kivanom neked , gusztustalan vagy megerdemelned hogy szenvedj ...

ja amugy egy jo tanacs, mondd el a felesegednek majd o eldonti,hogy veled marad vagy sem ,ne te akard mar ezt is eldonteni onzo b*rom

2017. jan. 16. 16:25
 39/41 A kérdező kommentje:
Majd azt a sors eldönti, hogy mi lesz velem, a te rosszindulatod meg ahhoz képest a semminél is kevesebb.
2017. jan. 16. 16:30
 40/41 anonim válasza:
Ha a kérdés igaz, szereted a feleséged, akkor vagy bevallod neki mi történt (lelkiismeretem tuti nem hagyná hogy titkolozzak), annál is inkább, mert ha máshogy derül ki (melóhelyen, lakasodba felmegy es előadja stb), az a legnagyobb gáz, - másik lehetőség tagadás a végtelenségig, és örökre nyomot hagy benned ez a sztori, Sosem fogod ezt elfelejteni, es lassan belülről emészt az, hogy a szeretett nőt így becsaptad, megalaztad😢
2017. jan. 29. 12:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!