Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Összejöttem egy éjszakára egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem egy éjszakára egy nálam jóval fiatalabb lánnyal, aki most fenyeget és zsarol. Hogyan tudnék kijönni ebből?

Figyelt kérdés

Még múlt év augusztusában tartottunk egy céges bulit, ahová bárki meghívhatta az ismerősét/hozzátartozóját. Megismerkedtem egy lánnyal, akin bár láttam, hogy fiatal, de nem hittem volna, hogy ennyire (20-nak tippeltem, kiderült, hogy csak 15). Tudni kell, hogy már első körben is hazudott nekem, azt mondta, egy kolléganőm barátnője, vele jött ide. Elég sokat beszélgettünk, működött a kémia, így még a kocsimban is folytattuk a dolgot - sajnos túl sokáig merészkedtünk, megtörtént a dolog. Én nem gondoltam folytatásra, és reméltem, hogy ő is helyén kezeli a sztorit. Face-en írogatott ugyan egy még darabig, de megpróbáltam leépíteni, kevesebbet írtam stb.

Aztán pár hónapja kaptam tőle egy nagyon hosszú, kézzel írott levelet, ami olyan volt, mintha valami óvódás írta volna. Csak a nagy szerencsének köszönhetően találtam meg én és nem a feleségem (sajnos családos vagyok), mert nem én szoktam ált. üríteni a ládát. Ebben leírta, hogy lényegében szerelmes belém, soha ilyen férfivel nem találkozott stb. és a közelemben akar lenni. Valószínűleg nyomozott utánam, mert a címemen kívül azt is valahogy megtudta, hogy úton van nálunk az első gyerek. Ekkor én úgy voltam vele, hogy jobb ezt személyesen megbeszélni, ezért elmentem hozzá és elmagyaráztam, hogy ez miért nem működhet közöttünk. Hogy sajnálom, ha megbántottam, de nekem már családom van stb. Valami 5 órán át beszéltünk, illetve főleg én, ő csak annyit árult még el, hogy szűz volt (bár ennek semmi jelét nem láttam). Akkor és ott nekem úgy tűnt, hogy megértette, mi a helyzet.

Aztán december végén váratlanul felhívott az éjszaka közepén, sírva, hogy ő nem bírja ezt tovább, de megérti a helyzetet, és annyit kér csak, hogy legyünk még egyszer együtt normálisan, megadva a módját, utoljára, és onnantól nem fog többé keresni. Persze egyértelmű, hogy nem mentem bele, csak még több érzelmi töltést adtam volna, ezért elmondtam még egyszer, hogy miért nem oké ez nekem, és hagyjon most már végre békén - sajnos elég ingerült voltam, de ha szépen nem ment, akkor majd csúnyán.

Ezután egy darabig csendben volt, majd kezdődött az ámokfutás. Minden létező csatornán elkezdett fenyegetni, hogy beárul a feleségemnél, hogy terhes tőlem (!), de azt is bedobta, hogy a rendőrségre megy azzal, hogy megerőszakoltam - ez utóbbi nyilván marhaság és ennyi idő távlatából még bizonyítani sem lehetne (nem beszélve arról, hogy üzenetek vannak arról, hogy zsarol), viszont az sem hiányzik, hogy valami beteg állatként emlegessenek a hátam mögött, pláne munkahelyen - mivel időközben az is kiderült, hogy a hölgy az egyik idősebb kollégám lánya.

Most ezek után mit lehet tenni? Hogyan tudnám lenyugtatni? Nem szeretném, ha a gyerekem pusztán emiatt csonka családban nőne fel, vagy a karrierem megsínylené. Vagy mégis az a megoldás, hogy feküdjek le vele újra? Volt már valaki hasonló helyzetben? 32/f

2017. jan. 13. 16:40
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Sajnálom emberek!.. Hogy pénzem van és még jól is nézek ki...nekem ezt adta meg az élet. Irigy kutyák... :D
2017. jan. 13. 17:49
 22/41 anonim ***** válasza:
87%
Annyira vicces, amikor emberek idejonnek eloadni magukat, es eszre sem veszik, hogy mekkora szanalmas alakok. Penzed van. Gratulalok. De itt ki is fujtak az ertekeid. De ez legalabb gyereklanyok kurogatasahoz eleg. A te szinvonaladnak meg az valo csak :D.
2017. jan. 13. 17:53
 23/41 anonim ***** válasza:
87%

De undorító egy gerinc nélküli vagy te.

Van feleséged, úton van az első baba, és erre félrekúrsz a háta mögött?

Istenem,én meg remélem, hogy visszaadja most a karma, és hogy forgolódsz még egy ideig, és a végén a tini kiscsaj bemószerol hőn szeretett, megcsalt, és egyébként terhes feleségednek.

" Nem szeretném, ha a gyerekem pusztán emiatt csonka családban nőne fel."

Nos, erről csakis te magad tehetsz, nem a kiscsaj.

Remélem a feleséged is minimum megcsal, vagy kiderül és kivág, mint macskát...

2017. jan. 13. 17:53
 24/41 anonim ***** válasza:
97%
Feed the troll! :D :D
2017. jan. 13. 17:55
 25/41 anonim ***** válasza:
96%
Az első sor után kiérzett a troll-lábszag, mire jók egyébként ezek a mesék?
2017. jan. 13. 17:57
 26/41 anonim ***** válasza:
96%
Ok, troll kérdés, utolsó kommentet most látom.
2017. jan. 13. 17:57
 27/41 anonim ***** válasza:
Remélem a feleséged megtudja, és kisemmiz a vagyonodból. Ezt érdemled, semmi mást.
2017. jan. 13. 18:07
 28/41 anonim ***** válasza:
Kamu
2017. jan. 13. 18:35
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

Na utolsó kommentedből látom, hogy vagy az agyad és a gerinced helyén is gyűrött pénz van, vagy csak egy unatkozó tini vagy. Remélem inkább az utóbbi...

Ha az előbbi akkor pedig válj el sürgősen, fizess vastag gyerektartást, és kúrogass tiniket, mert ez a te szinted.

2017. jan. 13. 18:53
 30/41 anonim ***** válasza:

Ha mégsem kamu és igaz a történet..persze, egyértelmű, hülye volt a kérdező! Reméljük ezerrel bánja és tanul az esetből. De van egy adott helyzet aminek a "megoldására" tanácsot kér.

Megköveztek, de nőként írom: meg kell mondani a kiscsajnak,hogy akkor se leszel az Övé ha szétcincálja a házasságotokat. Aztán tagadni, tagadni és tagadni. A születendő baba érdekében, és persze azért, mert tényleg szereted a feleségedet. Reméljük.

Gondold át,hogy mit tud bizonyítékként felhozni. olyan nagyon semmit.Bár ha visszaüzentél Neki és abból esetleg kitűnik,hogy megtörtént a dolog..hát akkor nehéz tagadni..

2017. jan. 13. 18:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!