Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban lévő lányt átlagosan mennyire nehéz rávenni egy éjszakára (1-10)?
Engem droggal vagy erőszakkal. Nem tudom ez nálad hány pontnak számít.
Nem lehet általánosítani, mindenkinél más.
Ha tetszel neki, akkor kicsit sem nehéz (1). Ha nem akkor lehetetlen (10).
2-9 meg egyenesen arányos a lebukás esélyével.
"Ha tetszel neki, akkor kicsit sem nehéz"
Max a saját nevedben nyilatkozz, már ha nő vagy, de ez egyáltalán nem igaz mindenkire. Nettó baromság. Volt már nekem is olyan, hogy kapcsolatban voltam és bepróbálkozott egy "barát", aki tény és való, hogy jól nézett ki, helyes srác volt, de nem történt semmi, mert volt barátom. Ez így a normális.
Nem vagyok nő, de akkor mi az életben az a sok megcsalás? Nem hiszem, h azokból a megcsalásokból sok hosszútávú kapcsolat lesz mással.
Ez egyébként egy hülye kérdés, személyiségtől függ, h ki mennyire könnyűvérű, de igazából nem is kellene olyan, akinek párja van.
Ha valaki őszintén szerelmes a párjába és egyébként hűséges típus, azt nagyon nehéz (9-10) rávenni egy éjszakára, mondhatni lehetetlen (magamból kiindulva legalábbis).
Ha valaki annyira nem szerelmes, vagy szerelmes, de nem igazán gondolja komolyan a kapcsolatot, lazább életmódot akar élni, még fiatalnak gondolja magát a kötöttségekhez, ésatöbbi, tehát alapvetően nem érintené túl mélyen, ha végül szakítanának a barátjával, vagy úgy gondolja, hogy megbocsátaná neki, esetleg nem fél a lebukástól, szóval egyéb esetben meg szerintem olyan 5 és 10 között lehet valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!