Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban lévő lányt átlagosan mennyire nehéz rávenni egy éjszakára (1-10)?
#20: Nem foglak győzködni, azt hiszel, amit csak akarsz, én eddig még egyszer nem "kötöttem" beléd, bár láttam már a neved 1-2 kérdéshez fűzött válasznál, de igazából ennyi. Ezen a héten is ez az első nap, hogy feljöttem, de már lassan kezdem megbánni.
A logikádon pedig még javíts, mert arra alapozva vádolni a másikat, hogy húú 73%-ja van neki is, igazán elismerésre méltó, csak épp szart sem bizonyít. Vádaskodni megfelelő ok és bizonyíték nélkül pedig nem túl szép/bölcs dolog.
#22: Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak megjátszod?!
Te magad írtad, hogy az eddigi nőket, akiket ismertél, pár pillanat alatt el lehet csábítani, hiába voltak kapcsolatban!!! Akkor most mit fröcsögsz össze-vissza? Ebből egyértelműen következik, hogy akkor eddig ilyen nőkkel volták körbevéve. Jézusom, ehhez azért nem kell atomfizikusnak lenni, hogy ezt az apró konzekvenciát le tud vonni, de látom neked ez is megterhelő, hát sajnálom, tényleg..
A többi hablatyra nem írok semmit, mert még mindig nem rólam van szó, majd az illetékes "rajongód" biztos jelentkezik, addig tarts ki.!
Jól van, trollkodj tovább, az még talán jól is áll neked, ha már eszed nincs, mással kompenzáld, végül is jogos. :D
Szép estét, megyek nézem inkább az Eurovíziót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!