Stabil kapcsolatban élsz a pasiddal és jön Robert Pattinson, de csak egyetlen éjszakára. El tudna-e csábítani és bevallanád-e?
Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 23:00
1/30 anonim válasza:
Fuhh, az meg kijaz? Egyébként a lelkiismeretem nem engedné, az meg nagyon van már-már sajna.
2/30 anonim válasza:
őőőő(előre félek a lepontozástól)
Ha nem Robert lenne hanem Taylor akkor nem is kellene gondolkoznom.. xD
Ha Robert jönne akkor megfontolnám a dolgot.
Tudom nem azt a választ írtam amit a többség akar ezért leszek lepontozva, dehát el kell kezdeni.
3/30 anonim válasza:
Nem,dehogy.Nem rugok fel ennyi idot egy kosza numeraert.
4/30 A kérdező kommentje:
Nem gond. :) Neked Taylor.
2009. aug. 30. 23:08
6/30 anonim válasza:
Nem..Robert Pattinson nem tudna elcsábítani. Edward Cullen vagy egy hozzá hasonló srác viszont igen, amennyiben a barátom nem hasonló kaliberű..
8/30 anonim válasza:
Nem tudom, ki az, de a mostani kapcsolatom már annyira csapnivaló, hogy lassan bárkivel elmennék, aki vonzó. Mielőtt bárki megkérdezné, de igen, én próbálom befejezni, de a párom egyelőre nem enged el.
9/30 A kérdező kommentje:
[link] Ő az! Rob a Twilight tini-kedvenc :(, bár én nem vagyok már tini. :) De nagyon jóképű pasi!
2009. aug. 31. 10:26
10/30 anonim válasza:
El tudna. Dehogy vallanám. Megzakkantál? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!