Stabil kapcsolatban élsz a pasiddal és jön Robert Pattinson, de csak egyetlen éjszakára. El tudna-e csábítani és bevallanád-e?
Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 23:00
12/30 anonim válasza:
Hát tényleg ronda, de tök mindegy, engem csak a párom tud elcsábítani. Nem mennék el a legszexisebb férfival sem.
13/30 anonim válasza:
Robert? Fuhh... a közelembe jönne, komplett röhögőgörcsöt kapnék, az ziher. Irritáló egy pasi, ráadásul a gagyi vámpíros szerep óta nevetséges is lett a szememben. A páromat még egy igazán helyes és szimpi pasiért sem hagynám el egy éjszakáért.
14/30 anonim válasza:
Robertként izléstelen szerintem öltözködésben és magában a külsejében. De Edwárd fúh milyen orgiák lennének ott xd és nem vallanám be
15/30 anonim válasza:
Ha nem lenne pasim és Bella sem lenne akkor Edward Cullenként meg is tetszene, de így "civilbe" nem valami jó...ezen a képen legalábbis tutira nem.
16/30 anonim válasza:
nem, dehogy. nem igen pirom pattinson kockafejét, de ha a könyvbeli edward jönne, akkor talán. Bár nekem még mindig jake a szimpibb.:D
17/30 anonim válasza:
Engem csak 1 pasi érdekel és az nem Robert pattinson.
18/30 anonim válasza:
Egy ejszkaert nem aldoznam fel a kapcsolatomat
20/30 anonim válasza:
Persze, nagyon jó pasi! Lehet megpróbálnék kikönyörögni még egy éjszakát, mert én beszélgetni is akarnék vele :)
Amúgy sztem Taylor is nagyon helyes! Nézzétek meg az EW Photoshoots-ot, amit Kristennek csináltak... Ő is elég sexy :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!