Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy éjszakára egy nálam jóval fiatalabb lánnyal, aki most fenyeget és zsarol. Hogyan tudnék kijönni ebből?
Még múlt év augusztusában tartottunk egy céges bulit, ahová bárki meghívhatta az ismerősét/hozzátartozóját. Megismerkedtem egy lánnyal, akin bár láttam, hogy fiatal, de nem hittem volna, hogy ennyire (20-nak tippeltem, kiderült, hogy csak 15). Tudni kell, hogy már első körben is hazudott nekem, azt mondta, egy kolléganőm barátnője, vele jött ide. Elég sokat beszélgettünk, működött a kémia, így még a kocsimban is folytattuk a dolgot - sajnos túl sokáig merészkedtünk, megtörtént a dolog. Én nem gondoltam folytatásra, és reméltem, hogy ő is helyén kezeli a sztorit. Face-en írogatott ugyan egy még darabig, de megpróbáltam leépíteni, kevesebbet írtam stb.
Aztán pár hónapja kaptam tőle egy nagyon hosszú, kézzel írott levelet, ami olyan volt, mintha valami óvódás írta volna. Csak a nagy szerencsének köszönhetően találtam meg én és nem a feleségem (sajnos családos vagyok), mert nem én szoktam ált. üríteni a ládát. Ebben leírta, hogy lényegében szerelmes belém, soha ilyen férfivel nem találkozott stb. és a közelemben akar lenni. Valószínűleg nyomozott utánam, mert a címemen kívül azt is valahogy megtudta, hogy úton van nálunk az első gyerek. Ekkor én úgy voltam vele, hogy jobb ezt személyesen megbeszélni, ezért elmentem hozzá és elmagyaráztam, hogy ez miért nem működhet közöttünk. Hogy sajnálom, ha megbántottam, de nekem már családom van stb. Valami 5 órán át beszéltünk, illetve főleg én, ő csak annyit árult még el, hogy szűz volt (bár ennek semmi jelét nem láttam). Akkor és ott nekem úgy tűnt, hogy megértette, mi a helyzet.
Aztán december végén váratlanul felhívott az éjszaka közepén, sírva, hogy ő nem bírja ezt tovább, de megérti a helyzetet, és annyit kér csak, hogy legyünk még egyszer együtt normálisan, megadva a módját, utoljára, és onnantól nem fog többé keresni. Persze egyértelmű, hogy nem mentem bele, csak még több érzelmi töltést adtam volna, ezért elmondtam még egyszer, hogy miért nem oké ez nekem, és hagyjon most már végre békén - sajnos elég ingerült voltam, de ha szépen nem ment, akkor majd csúnyán.
Ezután egy darabig csendben volt, majd kezdődött az ámokfutás. Minden létező csatornán elkezdett fenyegetni, hogy beárul a feleségemnél, hogy terhes tőlem (!), de azt is bedobta, hogy a rendőrségre megy azzal, hogy megerőszakoltam - ez utóbbi nyilván marhaság és ennyi idő távlatából még bizonyítani sem lehetne (nem beszélve arról, hogy üzenetek vannak arról, hogy zsarol), viszont az sem hiányzik, hogy valami beteg állatként emlegessenek a hátam mögött, pláne munkahelyen - mivel időközben az is kiderült, hogy a hölgy az egyik idősebb kollégám lánya.
Most ezek után mit lehet tenni? Hogyan tudnám lenyugtatni? Nem szeretném, ha a gyerekem pusztán emiatt csonka családban nőne fel, vagy a karrierem megsínylené. Vagy mégis az a megoldás, hogy feküdjek le vele újra? Volt már valaki hasonló helyzetben? 32/f
Fuu hát ez durva. Nem jönnél ki jól belőle nyilván ha meg tudná a feleséged, és a kollegád. Szerintem ha már minden borulni látszik valld be a feleségednek. Inkább tőled tudja meg mint a lánytól.
De nem értem a férfiakat ha szeretnek valakit, boldogak és most jön a pici ami egy felnőtt kapcsolat legmagasabb szintre helyezése miért lép félre. A kora már csak hab a tortán.
Nagyon ügyes vagy, gratulálok! Egyébként meg az utolsó kommented alapján az jutott eszembe hogy ha tényleg 20 éves lenne, akkor még találkoznál vele, hisz nagyon jól néz ki. Szerencsétlen feleséged.
Na mindegy. Szerintem vagy hagyd a csajt a francba, majd megunja, vagy próbáld neki határozottan elmagyarázni hogy ez részedről óriási hiba volt, és bánod, ő pedig ne akarja tönkretenni se a te életedet, se a családodét, legyen már benne ennyi gerinc! Menjen és keressen hozzá való szingli pasikat, és ne tegye szét a lábát azonnal, vagy ha ez minden vágya, akkor hajrá, ez már nem a te gondod, de téged mindenképpen hagyjon békén! Ez nagyon beteges amit művel! Te is egy fallosz voltál, ő viszont egy pszichopata cafka.
Egyszer magyarázd el neki- talán jobb ha telefonba, mert személyesen még képes és kést ránt, hogy ha vele nem akarsz lenni, akkor senkivel ne legyél- és ha ezután sem kopik le, akkor passz... Akkor jobb ha valahogy feltálalod a feleségednek, legalább annyit hogy flörtöltetek. A terhesség pedig ugye nem lehet igaz, mert akkor nagyon nagy sz*rban vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!