Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
A barátnőmet megkérdeztem, hogy mit csinálna, ha megcsalnám valakivel.
Ő azt mondta, hogy egyből szakítana, mivel nem tudna újra megbízni bennem VISZONT ő úgy gondolja szivesen megtartana d*gópajtinak... Szerintetek szeret engem ha így gondolja? Azért kérdezem, mert ha megtudnám, hogy csal akkor speciel gusztusom se lenne hozzá, hogy lefeküdjek vele.
2017. jan. 12. 08:01
1/6 anonim válasza:
Most baj, hogy őszinte volt veled? Ha meg nem őszinte, akkor meg az a baj! Most döntsd el, hogy mit akarsz!
Az, hogy te hogy vélekedsz, az a te ügyed! Az meg az övé, ahogy ő vélekedik.
Különbözőek vagyunk, de te ezt szerintem eddig nem tudtad, úgyhogy újat mondtam neked most!
2/6 anonim válasza:
Egyszer megkérdezem a brit tudósokat, hogy egyes mi fszért kérdeznek ekkor baromságokat a párjuktól. Ilyenkor unatkoztok vagy mi? Kéne egy kis konfliktus? Komolyan nem értem. Utána meg, ha nem szóról szóra az a válasz jött, mint amire vártál, akkor meg ideges vagy. Ennek mi értelme egyébként?
3/6 kolosszus22 válasza:
Nem tudom mire jó ilyen baromságokkal traktálni egymást, amúgy meg mondani lehet sok mindent addig amíg nincs élesben a helyzet. Ha tényleg megtörténne, lehet ő sem így vélekedne már.
4/6 anonim válasza:
Ha ilyesmiket kérdezel, akkor készülj fel, hogy nem biztos, hogy tetszeni fog az őszinte válasz. Nem gondolok erről semmit. Ne ess abba a hibába, hogy a saját szemszögedből ítéled meg azt, amit mond, lehet, hogy neked ez teljesen mást jelent, mint neki.
5/6 anonim válasza:
Nökent irom ezen neaggodj,szeret es jo veled a szex is:) ezt vedd boknak :) en egy 3 eves kapcsolat utan neha neha összejartam az exel,persze se nekem se neki nem volt senkije.Ez igy nem bün!De nem ertem miert zavar ez :) ha engem is megcsalnanak biztos en is kidobnam.
6/6 anonim válasza:
De nem is ertem a kerdesedet!!ha te csalnad meg kidobna es lehet h neha szexre összejarna veled de kapcsolatra nem lenne kepes mert nem tudna bizni benned!!!Elvileg nem azt mondta h ha ö csal meg akkor is megtartana d.gopajtinak nem igaz??mi a problema???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!