Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak véleményét várnám, Ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
11éve vunk együtt.6éves a közös kislányunk.Ő 42,én 34.Májusba volt az esküvőnk,nekem régi vágyam volt.Babát is terveztünk még.Erre kiderült h.kijár a munkahelyére egy csaj.Mondtam legyen őszinte.Semmit nem mondott,majd kiderítettem h.hivogatta is.Ekkor kiderült h.terhes vok.Ő nagyon örült a babának.Kibékültünk,bíztam benne.Majd 12hetesen elment a baba,1hónapja,de még most sem tudtam feldolgozni.Erre múlt héten lebukott h.megcsörgette a csaj,előttem hivattam vissza,de rgyből elárulta h.mellette vok így letették.Kértem menjen el,ne tegyen tönkre ,ne alázzon meg többet.Ő maradt,állítja h.engem szeret&velünk akar maradni,nem volt köztük semmi,csak. nagyon sokmindent megbeszéltek.De mégse mondta el.női szemmem már nem tudom mit gondoljak
2015. okt. 5. 20:39
1/10 anonim válasza:
Hasonlo helyzetben vagyok. Ahol en vagyok a ferj es a felesegem feltekeny egy baratomra aki no. Es nem alaptalan mert sokaig titkoltam hogy joba vagyunk, talakozgatunk es beszelgetunk.... Nekem szuksegem volt erre, es nem akartam felesleges feszultseget otthon. 10 ev utan van eleg feszultseg igy is. Nem csaltam meg, de meg is csalhattam volna. Szerintem egy a lenyeg, hogy meg melletted van. Akkor igy dontott. Ne kutasd, es nyomozz mi volt. Biztos nalatok is vannak gondok ennyi ev utan ez tok normalis. Hidd el amig nem csomagolt ossze addig a megoldason dolgozik. Es ha beszelni akar a masik csajjal hagyjad. Ne balhezz. Az hogy volt es elment a gyerek sajnalom de ennek semmi koze a ti kapcsolatotokhoz. Probalkozzatok tovabb. Es legy turelmes. A hisztivel csak eltolod magadtol!! Ezt soha nem ertik meg a nok!!!
2015. okt. 5. 21:07
2/10 anonim válasza:
"amig nem csomagolt ossze addig a megoldason dolgozik."
Mivel ők egy pár, a probléma közös, és a megoldáskeresés is közös!
Ha a férfi nem így érez, az a kapcsolat már nem kapcsolat.
Ezt soha nem értik meg a "férfiak".
A "férfi" pedig a KÖZÖS problémát a nő elől TITKOLJA, mert nem bízik benne, hogy a társa a probléma megoldásában is!!
Ezt sem értik a "férfiak".
Hogy a nőnek nem ugyanaz jelenti a problémát a helyzetben, mint amiről ők azt hiszik, hogy a nőnek az a probléma.
2015. okt. 5. 23:54
3/10 anonim válasza:
Az nem megcsalás, hogy fehívja egy nő. Nem a fréfi hívta. De ha te azt akarod hinni, hogy megcsal, hidd azt, legalább nem érdemled meg a bizalmát.
2015. okt. 6. 09:13
4/10 A kérdező kommentje:
3.válaszoló:nem csak a nő hívta,hanem a férjem is.3hónapja már ezt megbeszéltük,bíztambenne,nem ellenőrizgettem&tovább titkolózott.&én nem érdemlem meg a bizalmát???A többieknek köszönöm!
2015. okt. 6. 11:49
5/10 anonim válasza:
Azt nem írtad sehol, hogy a férjed is hívta a csajt.
2015. okt. 6. 12:20
6/10 A kérdező kommentje:
"kiderítettem h.hivogatta is"a páromra gondoltam,csak nem fogalmaztam egyértelműen,próbáltam "röviden"leírni.
2015. okt. 6. 12:56
7/10 anonim válasza:
Ebből lett a félreértés.
2015. okt. 6. 12:57
8/10 A kérdező kommentje:
1.válaszoló:sajnos én most az idegösszeroppanás határán vok.Ismerem is a csajt,sőt 1hónapja rendeztem vele a viszonyom,irogattunk egymásnak,kávéztunk együtt.Nem megtiltani akartam h.beszéljenek egymással,csak ne titokba,mert így persze h.többre gondolok.Volt h.elmondta a párom 1*csak!h.hívta a csaj&egy rossz szavam nem volt.Láthatták h.nincs baj brlőle.Akkor miét kell titokba csinálni,miért nem lehet őszintének lenni.
2015. okt. 6. 14:28
9/10 Neszivass válasza:
A csajok a legtöbbször jól érzik az ilyesmit, a pasik mindenkit meg akarnak dugni. Akit nem, azzal szóba sem állnak.
Egy pasinak mindig kell az új hús, fejben dől el nála, hogy megteszi-e vagy sem. Ha otthon minden(!) rendben van, az segíti a döntést természetesen. (értsd: nem b..ogatod, nem hízol el)
Ebben az esetben már elkezdődött valami, tehát a hozzáállásáról kár filózni. Szabotálhatod, ellenőrizgetheted folyamatosan, ezzel kikészítve mindkettőtöket, aminek úgy is az a vége, hogy 1-2 év múlva szétmentek, de addig rá is, idegileg. Ha menni akar, hadd menjen, csak ne tudj róla. Akkor melletted fog maradni. Ha nem bírnád ezt, vagy csesztetne a kisördög, akkor most dobd ki. Ha úgysem fogsz benne megbízni, akármit is (nem) csinál, tökfölösleges szivatni egymást.
2015. okt. 7. 10:34
10/10 anonim válasza:
Akárhogy lepontozzátok "neviszass"-t teljesen világosan leírta, hogy működik a dolog. Egy biztos, ebben a házasságban, nem vállalnék még egy gyereket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.