Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK véleményét kérem, légyszi! Tényleg nem mertek próbálkozni annál a lánynál, akit túl szépnek gondoltok? Hogyan viselkednétek, ha abba a lányba lennétek szerelmesek, akibe nem szabad?
14 éves lány vagyok, és a legjobb barátom (fiú) azt mondta nekem múltkor, hogy azért nincs szerencsém a fiúknál, mert túl szépnek gondolnak, és nem akarnak próbálkozni sem, mert a büszkeségüket védik. Azt mondta, hogyha tetszenék neki, tuti azt gondolná; ' ez a lány pont belém lenne szerelmes? inkább próbálkozom olyannál, aki ha visszautasít, nem fáj annyira.' Ez igaz?! Én nem látom magam olyan szépnek...
Nagyon szerelmes vagyok (életemben elôször, már fél éve) egy 18 éves srácba. Tudom, sajnos túl kicsi vagyok hozzá képest. Nem volt még barátnôje, de sok a barátja.
Egy színjátszókörbe járunk, és szerelmespárt alakítunk. Régebben mindig odajött hozzám, hülye beceneveket talált ki nekem, és mindig bökdösött, csikizett. De sokszor hülyén viselkedtem vele, amikor gyengéden belebokszolt a vállamba, furán néztem rá, és kérdeztem, hogy mi volt ez. Annyira szánalmas, de már nem tudok mit tenni... Ti is inkább visszahúzdotatok volna a helyében? Mostanában már kb. rám se néz, régebben mindig hangosan köszönt. Elrontottam?!
El.mostmár neked kell közeledned,hozzá,mertő nem fog.Szóval rajtad a sor kicsi lány :)
20F
Ilyen kislányokkal nem foglalkoznék.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!