Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú mennyire ragaszkodik ahhoz a lányhoz aki elvette a szüzességét és szerelmesek is egymásba lehet ebből hosszútávú kapcsolat?
ez egyénfüggõ
különben van az a ritka eset hogy életük végéig együtt maradnak
és van az (ebbõl van a több )hogy 3-4 hónapon belül talál magának egy másik lányt.
Példának itt vagyok én aki 3éve ugyanazzal a lánnyal él boldog kapcsolatban él és ugyanazzal a lánnyal akivel elvesztettem a szüzességemet :)
Persze gondoltam már énis arra hogy milyen lenne más csajjal az ágyban de ez 2perc alatt leforgattam a fejemben és úgy döntöttem maradok annál akit szeretek :)
akkor ha szeretitek egymást maradjon is így :)
én csak örülni tudok ha van még ilyen pár rajtunk kívül, de még sok veszekedést át kell élnetek ha tényleg együtt akartok maradni de ne feledd mindennek van megoldása csak türelem és megértés kell hozzá :)
köszönöm szépen! :) hát szoktunk veszekedni.. de a veszekedés végén mindig bocsánatot kérünk egymástól :D
Én is remélem h így marad:)) és remélem Ti is! :)
Kedves IQ betyár kérdező, hiába állatozol le privátban!
Én csak a kérdésedre válaszoltam, a magam tapasztalata szerint kapcsolatok terén. Ami valószínű régebb óta gyűlik, mint ahány éves te vagy. És hidd el nekem 5-10-15-20 év után, előbb vagy utóbb a kapcsolat egy-egy mélypontján majd igen is felmerül, hogy "had tudjam már meg mással milyen" ...
Egyébként meg minek kérdezel ha nem tudod elviselni a választ, te primitív, alpári kisgyerek?
Upsz! Akkor bocs!
Mindenesetre az itteni válaszomra kaptam a leállatozást, de ezek szerint csak egy kibic pofázott bele!
Bocsánatot kértem :-P
A kontextus alapján pedig simán belefért, egyébként közben láttam máshol is agresszívkodik az illető ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!