Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-17 éves FIÚK! Ha nektek tetszik egy lány / szerelmesek vagytok belé azt hogyan fejezitek - mutatjátok ki?
Néha - néha rá pillantotok amikor úgymondd ő " nem veszi észre "
Ha megjelenik felfigyelsz rá ?
általában ha valaki tetszik, akkor sokat "bámulom" :D
18f
igen!
sok szemkontakt ;)
az a nyerő. Meg nagyon sokat beszélek vele. Van egy csaj akiben kezdek beleszeretni :P és ha már nincs mellettem akkor az már fáj :)
Én pl rengeteget beszélgettem a kiszemeltemmel :) Tök mindegy milyen idiótaság a téma, ha már beszéltek az jóó..
Namármost gondolom te lány vagy.. egy jó tanács: Bármit is gondolsz egy témáról e azt válaszold hogy "nemtom".. egy idő után elég fárasztó lehet az akinek mindenre van 1 szavas válasza, nincs véleménye semmiről..
16/F
Köszönöm a válaszokat :)
Az a helyzet hogy , én nem merek kezdeményezni :/ Még rámosolyogni se sikerül ...
Amit leírtál azt mindig csinálom, ha valaki tetszik :D Amúgy puszta kíváncsiságból kérdem, de hol laksz? xD
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!