Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy fiú mennyire ragaszkodik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú mennyire ragaszkodik ahhoz a lányhoz aki elvette a szüzességét és szerelmesek is egymásba lehet ebből hosszútávú kapcsolat?

Figyelt kérdés
Úgy értem, h a fiú nem akar majd más csajokat is "kipróbálni".. ?
2012. febr. 24. 10:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
De most komolyan... szerinted mi meg tudjuk mondani, hogy mit akar majd a barátod? 100,00%-os törvényszerűség NINCS az emberekre. Valószínűsíteni lehet, remélni lehet, de nincs sok értelme, éljetek boldogan inkább. A többi ember cselekedete pedig aztán végképp nincs hatással rátok...
2012. febr. 24. 11:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem sajnos nem működik hosszútávon. Az első páromnak én vettem el a szüzességét, de én akkor már tapasztalt voltam. Végig ott lebegett, hogy ki fogja próbálni másik lánnyal, persze én is ezt pumpáltam belé, mert tudtam, hogy elveszíthetem. Másfél év után mentünk szét, azóta 5 éve mást sem csinál csak csajozik. Mindenesetre jól előkészítettem a nőtársadalomnak az biztos :)

Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez csak akkor tud működni, ha te le tudod nyelni a békát, és esetleg beengedni harmadik nőt a közös ágyban, vagy el tudod engedni pár hónapra csajozni. Szerintem nincs férfi aki képes úgy leélni az életét, hogy egyetlen egy lánnyal volt. De ez csak az én véleményen, biztosan vannak üdítő kivételek is!

2012. febr. 24. 12:01
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem tévedsz és van olyan férfi : például keresztapám... :)
2012. febr. 24. 12:11
 14/16 anonim ***** válasza:
nekem egy prosti vette el, szóval nem igazán ragaszkodom hozzá
2012. febr. 24. 13:45
 15/16 anonim ***** válasza:

Én nem rég veszítettem el pontosan tegnap a szüzességem.

1 év 1 hónapja vagyunk együtt nagyon szeretjük egymást és szerintem nem is siettük el a dolgot nagyon akartam már én is meg ő is nem volt a legjobb az első mert ő is meg én is szüzek voltunk de még is jó volt. :) "nincs olyan férfi aki képes lenne egy nővel le élni az életét" én ezt nem így gondolom mert ha nem csak meg barátnőm akkor én nem fogom elhagyni . Miközben a saját életemnél is jobban szeretem. Szívesen le élném vele az életem és szeretném is ha ez történne.Tudom kicsi az esélye de reménykedem benne. :) 21/F

2016. jan. 11. 08:34
 16/16 anonim ***** válasza:
csal*
2016. jan. 11. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!