Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Mit tegyek? Szerintetek megcsalt?
10 éve vagyunk együtt. Férjem külföldön dolgozik. Tegnap beleléptem a facebookjába és láttam valami üzenet engedélykérést. Írta a főnöke húga aki ott nyaral és egymás mellett laknak hogy finom volt a sütemény.
Ráirtam hogy ugye és kérdeztem hogyhogy bejelölt erre mondta viberen már beszélünk. Ugye nem gondolta volna hogy velem beszél. Viszont elmondtam hogy ki vagyok. Kérdezte hogy vagyok és hogy sokat hallott rólam.
Nekem rosszul esett hogy semmit sem tudok és viberen is beszélnek. Gépre telepítettem a vibert és belèptem a férjem telefonszámával ő meg adta a kódot és nyert ügyem volt. Az üzik jöttek de gyorsan törölte. Volt benne egy ilyen viszont
F; itt vagy?
N;Igen
F;nálad
N; mivan?
F; megyek pill
Este 22 15 kor akart ki menni hozzá.
Hívtam skypon tenni akarta nem sokára mondtam neki mint egy "idióta "hogy a Skype úgy marad. Viszont elsötétült és semmit se láttam.
Fogalmam sincs mit higgyek. Azt mondta azért akart át menni mikor mondtam neki hogy mindent láttam hogy bocsánatot kérjen amiért bele kavartuk és ezt viberen bunk*ság lett volna megírni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!