Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A megcsalô, elhagyô fėrfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalô, elhagyô fėrfiak előbb-utôbb miėrt akarnak visszamenni?

Figyelt kérdés

A fėrjem lelėpett a szeretőjėvel, most pår hônap utån prôbål visszajönni.Nem tudnėk mår vele együtt ėlni ezek utån.Az elmûlt ėvekben törtėnt a környezetemben több ilyen eset, egy kivėtellel mind prôbålta visszakönyörögni magåt, van, akinek sikerült is.

Nem hiszem, hogy ilyenkor egy fėrfi arra jön rå, hogy mėgis a felesėgėt szereti, hiånyzik a csalåd, a gyerekei.Aki kėpes elhagyni, az nem szeret, az nem tud problėmåt megoldani.Csak a kėnyelem miatt menne vissza, vagy önållôtlan, kėptelen egyedül ėlni.De lehet rosszul gondolom.

2017. jan. 9. 21:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
9-es.Azėrt nem kėrdem meg tőle, mert īgėr fűt-fåt, hazudhat bårmit a cėl ėrdekėben.Rėszemről meghalt a bizalom.A gyermekünket is zsarolja ėrzelmileg, ő meg remėnykedik, hogy anya-apa ûjra együtt.
2017. jan. 10. 10:05
 12/17 A kérdező kommentje:
10-es, ez a bizalom kėrdės jô! Valôban az elejėtől csinålta a nő a cirkuszt, betåblåzta a fėrjem idejėt.Nevetsėges volt.
2017. jan. 10. 10:08
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező te most nagyon nagyra vagy magaddal,jól érzem??
2017. jan. 10. 10:38
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez vhol elégtétel és önigazolás, h rájött, h mit veszített.
2017. jan. 10. 11:16
 15/17 anonim ***** válasza:

14. Lehet, de nekem hasonló helyzetben az volt az elégtétel, hogy az élet bebizonyította, hogy én megállok a lábamon egyedül is, meg tudok adni mindent a gyerekeknek, és nem szorulok rá senkire. (Holott hallgattam tőle párszor a "mi lenne veled nélkülem" kezdetű nagy sikerű slágert).

Ő pedig nem tud egyedül talpra állni, és mikor befürdött az új kapcsolatával, akkor jött volna vissza, mert érdekes módon mégis ő az, aki egyedül nem boldogul.

Ezek után már egész másképp kezdtem új kapcsolatba, mert pontosan tudom, hogy nem szorulok rá senkire, ha nem úgy alakul, ahogy szeretném, akkor szívfájdalom nélkül maradok újra egyedül, mert én úgy is jól érezem magam. :)

Eddig én se tudtam magamról, hogy ENNYIRE erős csaj vagyok. :)

2017. jan. 10. 11:22
 16/17 A kérdező kommentje:

13-as miėrt lennėk nagyra magammal?!Senki nem okozott mėg ilyen fåjdalmat.De 14-esnek igaza van, elėgtėtelt ėrzek.Nem volt elėg a megcsalås, az elhagyås, a nőjėvel utåna hol facen, hol sms-ben båntottak.

Utolsô, erős vagy:) Ėn ėltem egyedül, mielőtt megismertem a fėrjem, ettől nem fėlek.De az ėn fėrjem is olyan önållôtlan, mint a tiėd.Sosem ėlt egyedül, most megtanulhatja.

2017. jan. 10. 12:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Az enyém egy hét alatt meggondolta volna magát,hogy mégsem a szerető kell (aki kirúgta) hanem én.Hát igencsak szkeptikusan állok a dolgokhoz,nyilván rá is jött arra,hogy mit vesztett,meg a másikkal sem jött össze,és nem jó a pad alá esni,de hogy higyjek el ezek után bármit is? szerintem jobb ha sehogy :(
2017. jan. 10. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!