Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Teljes kilátástalanság, vége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljes kilátástalanság, vége az életemnek?!

Figyelt kérdés

Párommal 4 évig éltünk együtt (albérletben), én háztartársbeli voltam, plusz egyetemre készülök, így tanultam. Közös megegyezés alapján nem dolgoztam, hogy fel tudjak készülni a vizsgákra.

Nagyon kiszolgáltatott helyzet volt, de bíztam benne.

Pár napja elkötözött, mint kiderült hónapok óta csalt, természetesen egy forint nélkül hagyott is.

Esedékes az albérletfizetés, plusz megélnem is meg kellene valamiből. Munka nélkül persze nem megy, és nagyon nehéz találni. Sok helyre elküldtem az önéletrajzom, de semmi.

Segíteni a szüleim sem tudnak.

Úgy érzem,az egész eddigi életem, belefektetett energiám kárba veszett és értelmetlen az életem.

A vizsgadíjakat is most kellene befizetni és a legaljasabb idöben , a legaljasabb módon hagyott itt a párom.

Nem ültünk le megbeszélni semmit, titokban összepakolt, majd ma közölte,hogy őt várja az autó, költözik.

Ti mit tennétek ilyen lehetetlen helyzetben? Tényleg hajléktalannak kell lennem,azért mert feltétel nélkül bíztam a szerelmemben? :(

2017. jan. 9. 18:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

tehát szakított veled a párod és az a bajod hogy idáig pénzelt és utána nincs aki pénzeljen.

Hát eszem fa..om megáll, komolyan bameg te a pénzen pörögsz, ez a legnagyobb bajod..

Nem csodálom ha igy otthagyott.

Kulonben ha nem bizol benne akkor mi van ?

Akkor is munkát kellene keresned, 4 évig fizette az iskoládat a lakhatásodat neked kellett volna megoldani.

Ez eddig tartott, vége a jólétnek. Az hogy hirtelen, azt értem hogy rossz, de tulképpen felmondasz az albérletben, a kaucio tuti megoldja a problémádat, legalábbis fizetni nem kell, mész amerre látsz, vagy itt a gyakorin keresel valakit aki tovább finanszírozza.

A sulit szunteltetheted 1 évre, elmész dolgozni, mennyi helyen van keresnek arufeltoltoket ezrével, most is voltam vásárolni 2 multinál ki van irva piszok nagy betukkel még ott is ahol 200e ft ot lehet keresni a hirdetés szerint, érettségi kell azt annyi.

A párod max felkészíthetett volna téged hogy lelép a retekbe, de összesen ennyi a hibája, cserébe 4 évig finanszírozta az életedet a sulidat a lakhatásodat.. azért ha szembe állítom a két tényt komolyan nem tudlak sajnálni.

Én férfi létemre suliba jártam, dolgoztam, lakást fizettem, finansziroztam egy lánnak a suliját azt ment.

Ismerősöm lánybarát volt terhes lett.. Megszületett a baba, eljárt dolgozni, elvégzett jogi kart, gyereket nevelt és eltartja az ingyenélő csávóját és most lakást törleszt.

Szóval... elmorzsolok érted egy könnyet, de nem lesz őszinte.

2017. jan. 9. 20:17
 12/19 anonim ***** válasza:

Én megértem, hogy a számodra előjel nélküli szakítás nagyon megvisel, mert az tényleg nagyon vacak. Mondjuk az egyoldalú dolgok (pl. a kettőtök eltartása a másik fél által) magában hordozza az egyoldalú szakítást is.

Lehet egy szemétláda vagyok, de én nem tartanék el valakit azért, mert egyetemi felvételire készül: én is lenyomtam meló mellett a felvételit (aztán az egyetemet is), nem lehetetlen.

De minek is van vége? Leginkább csak a kényelemnek szerintem.

Rosszkor jött? Biztosan, mert nulla bevétellel nagyon nehéz bármit kezdeni, évszaktól függetlenül.

Szóval kiadásokat csökkenteni, összeköltözni újra a szülővel, munkakeresés... Rázós lesz és nagyon kell kapaszkodni, de emberek már nehezebb dolgokat is túléltek.

(Vagy persze eljátszhatod azt is, hogy fogsz gyorsan valakit, aki odaköltözik hozzád és vállalja a költségeket, de az nem biztos hogy egyszerűbb, mint a nehezebbik út.)

2017. jan. 9. 20:19
 13/19 anonim ***** válasza:
Nehéz ügy, nem szerencsés kiszolgálatni magát az embernek ennyire. Nagyon fontos megtanulni azt, hogy végső soron TÉNYLEG CSAK MAGADRA SZÁMÍTHATSZ, meg persze a közeli szeretteidre, de ő rájuk sem a végtelenségig. Szedd össze magad, keress valami állást elsősorban. Barátaidtól nem tudsz kölcsönkérni annyit, hogy legalább még egy havi albi díj és rezsi kifussa? Közben ezerrel munkakeresés!!! VÁllald be a Tesco árufeltöltőt is, ha nincs más. Neked most pénz kell, hogy rendet tegyél az életedben ebben a nehéz helyzetben, az oké, hogy anyukádnál meghúzod magad, de hosszú ideig rá sem rakhatod a terheket. Sajnálom, hogy így jártál, hogy lehet valaki ilyen patkány, mint a pasid?
2017. jan. 9. 20:23
 14/19 anonim ***** válasza:
57%

Ha ennyit készültél az egyetemre, akkor később jobb lesz, mert hidd el, megtérül a befektetés.

Most nehéz, de ha állami szakra mész, és versenyképes diplomát szerzel, akkor pár év múlva körberöhögöd a gyereket.

21/L

2017. jan. 9. 20:37
 15/19 anonim ***** válasza:
59%

Mekkora S E G G F E J E K vagytok!

Nem elég, hogy megcsalták, meg minden létező összes szar összejött neki, ti még okoskodtok, hogy mit, hogy kellett volna! Barmok! Empátia nulla! Oké hibázott, nem lett volna szabad ilyen kiszolgáltatott helyzetbe hoznia magát, de ez már a múlt...megtörtént...

Minek azon hápogni, hogy mit kellett volna?! Attól megoldódik a jelenlegi probléma?

Jó, hogy szobrot nem emelünk a drága ex párjának, aki volt szíves így, ilyen gerinctelen módon lelépni! Anyukája büszke lehet, hogy ilyen korrekt fiúcskát nevelt! Pacsi neki! Ja nem!

Amit tehetsz:

a, ha csak a pasid volt belefoglalva az albérlet szerződésben, akkor beszélj a főbérlővel, mond el, hogy a kedves párod egyik pillanatról a másikra lelépett, te most fizetni nem tudsz, csak kiköltözni, az anyagi részt beszélje meg a kedves F A S Z J A N K Ó V A L!

b, vagy azt mondod a főbérlőnek, hogy ez a helyzet állt elő, most nincs pénzed, kezdjen el ketyegni a kaució, keresel munkát, és apránként visszaadogatod a hátralékot, ha az úgy jó...(ebben az esetben legalább nem kell költözködni)

Tévedés, hogy a kauciót visszakéri, és akkor visszanyer egy kis pénzt...nem, nem! A kauciót nem szeretik visszafizetni! Ha 2 havit fizetett be, és 1 hónap a felmondási idő, akkor az első havit lelakhatja, a 2. haviból rendezik a maradék rezsit, ami így télen, fűtésszezonban valljuk be nem 2ft lesz...elképzelhető, hogy szinte semmi nem marad belőle!

Nagyon fontos, hogy most gyorsan találj munkát! Ha nem akarsz anyukádnál nyomorogni, akkor beszélj a főbérlővel minél előbb!

2017. jan. 9. 22:24
 16/19 anonim ***** válasza:
61%

tudod ezek a se..fejek tudnak olvasni. olvasd el meg egyszer amit irt.

normal ember aki szerelmes: elhagyott a parom szomoru vagyok, de rossz nekem imadtam blablabla.

ehelyett elhagyott a parom szemet idoben nem fizeti az alberletet a sulimat.

sehol, egy betut nem irt a lelki fajdalmarol ami normalis lenne csak az anyagi vonzatarol es a kenyelme hianyarol.

na ez tunt fel sok embernek.

remelem, mostmar te is erted.

2017. jan. 9. 22:38
 17/19 anonim ***** válasza:
"Tényleg hajléktalannak kell lennem,azért mert feltétel nélkül bíztam a szerelmemben? :( "
2017. jan. 9. 22:39
 18/19 anonim ***** válasza:

#11 "Én férfi létemre suliba jártam"

Tényleg? Nem mellé jártál véletlenül? Mert úgy tűnik... Se szövegértés, se helyesírás. Majd biztos a te tanácsod releváns. :-) Hogyne.

Figyu kérdező, tanácsokat már kaptál, jókat is, lelkileg meg túl fogod élni. Megcsalt az exed, szó nélkül lelépett... ugyanmár, egy ekkora hulladék embertől egy áldás megszabadulni, később ebből csak profitálhatsz, hidd el! Mutasd meg magadnak, hogy egy okos és életrevaló nő vagy, tedd le a diplomát, vállalj jó állást, utána jönni fog egy normális férfi, aki szeret téged.

2017. jan. 9. 22:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Főiskolás lányokat támogatnék. ;)
2017. jan. 10. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!