Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a feleségem két évvel ezelőtt. A feleségem addig kérlelt, amíg adtam egy esélyt, hogy együttmaradhassunk. Azóta nem történt semmi az Ő részéről. Elmondtam, hogy nehezen dolgozom fel amit tett. Késő azt mondani, hogy vége?
Hát ha két év alatt sem sikerült újraegbíznod benne, akkor két lehetőség van:
1. Megpróbálod túl tenni magad ezen a múltbeli eseten (akár szakember segítségével, ahol te lennél a középpontban), és újra megbízni benne
2. Elválni, ha tényleg nem bízol benn, nem érzel iránta semmi különösebbet,és nem is akarod megváltoztatni.
Nehéz helyzet, főleg, hogy minden rendben és jól működik. A gyerekeknek biztos fura lesz, hogy minden rendben, de mégis el akartok válni. Viszont azt mondta egy szakember, hogy válás felvetődésekor az a legrosszabb, amit tehetünk, hogy csak gyerek miatt együtt maradni.
Én szerintem még adj egy kis időt magadnak, gondold át, próbál változtatni, mégiscsak a családodról van szó. Igen, a feleséged tehet erről, hogy te erre jutottál, de rajtad múlik, ő már szerintem mindent megtett és bizonyított.
Ha kell utazz el valahova egyedül egy hétre, és ha továbbra sem változik a véleményed, akkor válj el. Ha meg mégis adsz még egy esélyt, akkor sok sikert.
Nézd ahogy írták 2 lehetőség van,
Vagy megbírkozól ezzel, és együtt tudsz így élni vele vagy nem.
Ha nem tudsz vele boldog lenni, és ez nem megy akkor el kell válni. Nem te leszel az első és a gyerekek miatt nem a legjobb ötlet együtt maradni.
A fő baj a te agyadban van??! 61%-os, csaltak már meg téged? Mit képzelsz te az életről, a házasságról?? Nem minden nő káá, és nem minden férfi kápecér. A kérdező hűséges volt, a felesége nem.
Én nem merek tanácsot adni, nem voltam ilyen helyzetben. Az biztos, hogy ha nem tudnám feldolgozni, mint a kérdező, akkor elválnék, hiába teper a negcsaló fél. Ami nem megy, ne erőltessük..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!