Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a feleségem két évvel ezelőtt. A feleségem addig kérlelt, amíg adtam egy esélyt, hogy együttmaradhassunk. Azóta nem történt semmi az Ő részéről. Elmondtam, hogy nehezen dolgozom fel amit tett. Késő azt mondani, hogy vége?
önkre akarod tenni a gyerekek életét? Ha azóta megbecsül a feleséged túl kellene ezen tenned magad agyilag. Vagy csald vissza egyszer ha attól megnyugszol. Szakítani a legkönnyebb és gyávább megoldás. 39"
Itt a nő tette tönkre az egészet.
Szal ne beszélj hülyeséget...
Itt most lényegtelen, hogy szerető volt, vagy csak egyszeri eset. A lényeg, hogy a kérdező ezt azóta sem tudta magában feldolgozni. Próbálta, de nem sikerült.
Én a szakítást tanácsolom. Ha okosan csináljátok, felnőtt emberek módjára, a gyerekek sem sínylik meg. Amennyiben tovább folytatod, soha életedben nem leszel boldog. Erre pedig nem ítélheted magad, hisz az alanyi jogon jár/járna mindenkinek. Nehéz lesz, de a saját érdekedben meg kell tenni, ilyen esetben azt gondolom lehetsz önző.
Én sem tudnám túltenni magam rajta. Kukáznám. Aki egyszer megcsal, az nagy eséllyel megcsal máskor is (főleg ha két hónapig kefél félre).
Az sem jó ám, hogy csak a gyerekért együtt marad a szülő. Látja ám a kölyök, ha a szülei kényszerből vannak együtt, nem a legjobb példa ilyenkor az ember.
Az lesz a legjobb, ha elválsz. Már mindent megpróbáltál, nincs mit tenni, nem megy.
A feleséged pedig most megtudja mi lett a következménye annak, hogy megcsalt.
A leírtakból úgy gondolom, hogy nélküle boldogabb lennél.
Na akkor itt egy 30 éve házas, 48 éves nő..
"10 emberből 9 akkor kirúgta volna a párját."
Nehogy azt hidd...csak itt van nagy szája mindenkinek.nem egy eset van,ahol nem váltak el, többek között én se...Van ahol sikerült megmenteni, van ahol nem.
A visszacsalás nálam se volt opció.
Abban egyetértek, hogy ez a dolog a legrosszabbat képes kihozni az emberből.Én sokkal alpáribb lettem,azelőtt nemvoltam az, sírósabb voltabb,mostanra megkeményedett a szívem...ja és azóta is figyelem a facen a nőt, pedig ennek már 7 éve lesz idén...kicsit belezakkantam.
Nálunk minden oké azóta, de nehéz út volt.
Ha nem vagy képes túljutni rajta, tényleg lehet, hogy mégis jobb,ha váltok... pedig én nem szoktam ilyet tanácsolni...
Ezt neked kell eldöntened, bírod e tovább így..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!