Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljes kilátástalanság, vége az életemnek?!
Párommal 4 évig éltünk együtt (albérletben), én háztartársbeli voltam, plusz egyetemre készülök, így tanultam. Közös megegyezés alapján nem dolgoztam, hogy fel tudjak készülni a vizsgákra.
Nagyon kiszolgáltatott helyzet volt, de bíztam benne.
Pár napja elkötözött, mint kiderült hónapok óta csalt, természetesen egy forint nélkül hagyott is.
Esedékes az albérletfizetés, plusz megélnem is meg kellene valamiből. Munka nélkül persze nem megy, és nagyon nehéz találni. Sok helyre elküldtem az önéletrajzom, de semmi.
Segíteni a szüleim sem tudnak.
Úgy érzem,az egész eddigi életem, belefektetett energiám kárba veszett és értelmetlen az életem.
A vizsgadíjakat is most kellene befizetni és a legaljasabb idöben , a legaljasabb módon hagyott itt a párom.
Nem ültünk le megbeszélni semmit, titokban összepakolt, majd ma közölte,hogy őt várja az autó, költözik.
Ti mit tennétek ilyen lehetetlen helyzetben? Tényleg hajléktalannak kell lennem,azért mert feltétel nélkül bíztam a szerelmemben? :(
Csak édesanyám van, ö is egy pici albérletben él, valószinű nála húzom meg magam.
Nem, nem emgszakítottam a kapcsolat, eleve nem is volt. Édesapám meghalt, nagyszüleim is már rég.
Egyetemre 1,5 éve készülök,előtte dolgoztam. Párom mondta,hogy ne, nehogy a tanulás rovására menjen :(
Mindent feltettél egy lapra, és most elúszott.
Azt ne kend rá, hogy miatta nem dolgozol, ha akartál volna, úgyse tud visszatartani. De nem akartál, neked ez jó volt így.
Felmondod az albérletet, visszakapod a kauciót, az egy kis időre elég, ha anyádnál laksz.
Sosem szolgáltatnám ki magam egy pasinak ennyire kedves kérdező, ilyet egész egyszerűen nem lehet megtenni.
Mégcsak a férjed sem volt, ezt mégis hogy gondoltad?
Azért merek így írni, mert engem is hívott a pasim külföldre, hogy költözzek oda, tanuljak nyugodtan ott, fejezzem be az egyetemet. Ő majd támogat blabla. De eszembe nem jutott meglépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!