Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felfogja valaha h vége? Mit tegyek?
Megcsalt a párom. Van egy egy éves gyerekünk. Nem egyszerű a külön költözés,az anyagiak miatt kb év végéig kénytelenek vagyunk lakni.
Én nem akarok békülni,hánynom kell töle kb. Ő ugy csinál mintha minden oké lenne.
Mondtam neki h az h nem tudunk szétköltözni,nem azt jelenti hogy minden rendben és megbocsatok. Külön alszunk,nincs közös program,meg jópofizni se kell.
Így elég nehéz hogy ő úgy csinál mintha minden rendben volna. Én nem szeretem már alig várom el tudjunk a kicsivel költözni.
Igen, persze, hogy felfogja, már most tudja, csak az egója nem engedi, hogy ez kívülről is látszódjon, plusz az, hogy ezt közölje is veled. Hisz a pasik legtöbbje játsza az istent, miközben nem azok.
Egy barátnődhöz se tudsz elköltözni, se szüleidhez, vagy rokonhoz?
Vagy albérlet végső esetben?
Csak hogy ne egy levegőt szívj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!