Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 17 éves srác vagyok elég sok problémával. Vége lesz ennek valaha?
Szia. Sajnálom a rossz sorod. Mert ez tényleg nem jó :( Viszont annyit jegyezd meg, hogy sajnos még ennek is kell örülnöd, hisz ennél még lehetne rosszabb is (szorítok, hogy ne legyen!). Részben jól teszed azt, hogy ilyen rebellis vagy, de ne tedd tönkre magad! Cigit teljesen felejtsd el, mert nem segít. Lehet, hogy azt érzed, de a valóságban csak rosszabbul leszel. Nem jó az, ha a szülő ennyire rá akarja erőltetni a vallását a gyerekére... Én nem vagyok hívő, semmilyen vallást nem pártolok. Én magamban hiszek, és abban, hogy ha küzdök, és harcolok, minden célom elérhetem. Ne hagyd, hogy elrontsák a gyerek korod. Ezt most nagyon jegyezd meg! A család nem a vérről szól! Hanem arról, hogy ki az aki mindig kitart melletted, melletted áll. Ha anyud tud a cigiről, ródd fel az ő számlájára, és mindenről amiről ők tehetnek, azt hányd a szemükre. ( Kivéve a vallásnál, mert van olyan szülő aki még a gyerekét is kivágná ha megtudná, hogy nem hisz Istenben). Tehát kitartást, legyél erős, és ne hagyd, hogy a fölső hatalom irányítson!
U.I: Du, Du hast :D
17/F
Elég pesszimista vagyok...a cigiről tudtak...most azt hiszik leszoktam. A sulit mindenképp befejezem. Mostanába még el is viselhetők a szülők(ezt annak köszönhető hogy távolodnak a vallástól de úgy is vissza fognak térni mint mindíg). A szemükre hányni semmit semmit se tudok mert abbol gondok lennének...úgy vagyok vele hogy csak tűrök,tűrök...úgy is én húzom a rövidebbet...viszont ha egyszer elköltözök soha többet nemhallanak rólam.
Ui.:köszönöm a válaszokat és a többit is ha lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!